Womanizer

Tisdagen den tjugotredje februari 2010

09:01
Trodde att jag hade försovit mig imorse. Vaknade av mig själv och var pigg, trots att alarmet satt på tjugo över åtta. Dock hade jag bara haft tur och varit pigg, för klockan var bara fem i åtta när jag vaknade. Nice. Skönt med lite extratid, då kan man bara ta det lugnt.

Idag har jag grammatik. Det gäller verkligen att vara med på de lektionera, precis som på ljudläran. Det är högt tempo, och inte helt lätta grejer. Har egentligen samhälle i eftermiddag, men jag ska till tandläkaren, så får hoppa den lektionen. Den kan man i alla fall läsa ikapp. Skönt. Inte lika skönt med tandläkare dock, men det behövs. Mellan grammatiken och tandläkaren ska jag ta mig en tur in på gymmet. Känns som mitt andra hem nu för tiden. I love it.

Ikväll är det kör, och precis som sist ska jag och Sofie ta oss en tur på stan innan. Jag är väldigt pank, så det blir nog ingen shopping för mig, men jag har bestämt att om klackarna på H&M finns kvar i min storlek så ska jag få köpa dem. Då är det liksom ödet. Hoppashoppas.


16:59
Oh, hell. Varit hos tandläkaren. Det var inte direkt trevligt. Tydligen har jag misskött mig, för hål hade jag. Ett rejält och några småttingar. Kuljul att det kostar 4 000 - 7 000 att laga. Det är helt SJUKT! De vet att ta betalt, de där tandläkarna. Men det ska visst finnas något sånt där högkostnadsskydd, så då kommer jag väl få betala max 5 000, men ändå, FYFAAAAAAN. Men det var ganska väntat, har aldrig tagit så värst bra hand om tänderna. Fast nu i år har jag blivit mycket bättre; borstar bättre, har munskölj, äter flourtabletter, och dricker inte lika mycket läsk och äter inte så mycket socker. Men skadan är ju redan skedd. Har tid redan på fredag, jag bävar. Det stora hålet sitter så illa till att de kan behöva öppna tanden och gå in och rensa (vad nu det innebär), och då kommer det göra jävligt ont. Men hoppas att det inte ska behövas, då blir det dessutom billigare. Men måste jag göra det blir det nästan dubbelt så dyrt som utgångspriset. SJUUUUUKT! Gissa om jag ska ta hand om tänderna hädan efter. Kommer kosta mig hela min lön. Tur att jag är så duktig och sparar pengar. Tänk om jag bara hade haft studemedel, då hade det fan inte ens gått runt den här månaden. Men men. Nu är det som det är, och jag kan väl bara säga att jag försöker bättra mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0