The truth hurts, and lies worse

Lördagen den tjugonde februari 2010

10:24
Bliev inget jobb idag. Snöstormen kommer göra att det är för lite folk på caféet, så det blir ledigt den här helgen. Förhoppningsvis får jag jobba nästa helg istället. Lite jobbigt bara att jag redan hade gett mig ut i snöyran och åkte upp på stan innan jag fick reda på att jag inte skulle jobba, och precis då åkte bussarna iväg så fick vänta aslänge på att åka hem. Inte tusan går jag hem när det snöar så mycket att jag knappt kunde gå till busshållsplatsen, liksom. Men men. Får väl köra städningen idag istället, blev inte mycket av den igår. Ooops. Och så är det ju Melodifestivalen!


10:43
Ellos är så bra, för där får man alltid någon sorts rabatt. Den här gången fick jag 50 % på valfri vara, och eftersom jag behöver köpa nya lakan och gardiner till köket så passade jag på. Så nu har vi lakan och gardiner på väg!


17:00
Hur kan det snö så mycket, så länge? Nog för att jag önskade mig snö i december, men det här är ju löjligt. Jag ger snön en vecka till, sen ska det börja töa. I mars ska det blir vår, det säger jag bara.
Tommy lurade med mig till Maxi förut. Det var inget kul. Det var ett rent helvete att gå dit. Det stormade så mycekt att jag knappt kunde se nånting. Jag hade mössan neddragen så långt jag kunde utan att helt skymma ögonen, och så hade jag halsduken uppdragen över näsan. Det var KALLT! Gick lite bättre att gå hem, för då kom snön mest i ryggen. Men usch. Det tog lång tid att tina upp mig sen, sov i två timmar. Visserligen skönt, men ändå.


21:33
Kollade för första gången i år på OS, damernas Super G. Är det något jag gillar att kolla på i OS är den när Anja åker, då kan man verkligen hoppas på medalj. Dessutom slipper man titta i evigheter. Tyvärr blev det ingen medalj idag, men det var ett bra lopp. Alltid kul när många åker ur, haha.

Såklart kollat Melodifestivalen. Asbra kväll, måste jag säga!
Alcazars låt lät som en blandning av Coldplays Viva La Vida och någon annan låt som jag inte kommer på vilken det är. Men den var bra! Satte sig dierkt i huvudet, kunde sjunga med redan i första reprisen. De var ju givna att gå vidare, trodde dock att det skulle bli finalplats, och inte andra chansen.
Darin var jättebra! Eller, alltså, grabben sjunger fruktansvärt surt ibland, men han har en fin röst. Låten var super.
Gillade verkligen Crusified Barbara. Trodde inte jag skulle gilla dem, men låten var asbra. Kul att de gick vidare till andra chansen!
Kvällens skräll måste ju ha varit att Timotej gick till final. En poppig folkvisa som faktiskt blev bra mycket bättre andra gången jag hörde den. Dock tycker jag att deras sångerska sjunger fantastiskt fult. Antar att det är en sån röst som man antingen hatar eller älskar. Jag hatar den. Låter som om Shakira försöker sjunga på svenska. Visserligen gillar jag Shakira, men egentligen inte hennes röst. Anywho, kul för dem att de gick vidare!
Erik Linder hade en mysig låt, men jag förstod rätt snabbt att den inte var tillräckligt bra för att gå vidare, inte när det var ett så starkt startfält som ikväll. Men den kommer säkert att spelas en massa på radio, och lär ligga högt på Svensktoppen i vår.
Tycker att det var konstigt att inte Elin Lanto fick fler röster än hon fick. Gillar inte henne något värst, men tycker låten var helt okej. Såna låtar har gått vidare förr. Men men.
Ayba (hette låten så?). Ja, vad ska man säga? Inget större fel på låten i sig, men att köra på Kongolianska (inte fan vet jag vad språket i Kongo heter..) i svenska Melodifestivalen känns inte helt okej. Känns inte som en låt som man kan skicka att representera i Eurovision. Skulle bli lite konstigt. Fast tycker ändå att det är kul att en sån låt kommer med, mångfald är kul och bra!
Och så har vi då bidrag nummer två, Johannes Bah nånting. Också okej låt, men den har jag glömt nu. Fast jag tror jag gillade den. Men det var väl som med Erik, det var alldeles för starkt startfält för att den skulle komma nånvart ikväll.


23:37
Idag fixade Tommy med vårt Wii, så nu kan vi ladda ner och bränna ut spel. Finns hur mycket som helst, asbra! Tyvärr kräver ju vissa spel andra kontroller och så, men de flesta spel kan man köra med vanlig handkontroll. Ikväll har vi spelat MarioCart, I love it! Jag är king.

Nu ska jag sova. Hoppas att det inte stormar imorgon, så jag kan åka till gymmet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0