Oh, that you only meant well, well, of course you did

Fredagen den tolfte februari 2010

10:07
Idag vaknade faktiskt Tommy före mig, kors i taket! Visserligen hade han ställt klockan på ringning, men ändå. Varför han gick upp klockan tio när han börjar klockan två vet jag inte, men han kanske ville plugga eller nåt. Whatever.

Idag är gymmet prio ett, taggad till tusen! Det får bli bussresa dit, det är bra för då kan man plugga på bussen. Mycket lättare att läsa litteraturen när man ändå inte har något annat för sig, än att göra det när man är hemma och tusen andra saker lockar. Anyway, gymmet alltså.. Min träningsvärk i armar/axlar/bröstmuskler har nästan försvunnit, så kan nog faktiskt köra rätt hårt idag. Hoppas det inte är mycket folk bara, för då är alltid löpbanden upptagna.. Vill springa några kilometer. Eller i alla fall köra lite uppvärmning på löpbandet. Man får bara ha dem i en halvtimma, lite synd, man hinner inte så långt då. Men men.

Ikväll är det Frimis som gäller, Maskinen spelar. Det är ett av Tommys favoritband, så det är klart att vi ska gå. Hannes och Stefan ska förmodligen också med, det blir nog nice!


16:43
Var på gymmet i över en timma idag, duktiga jag! Folk måste dock trott att jag är dum i huvudet, för jag hoppade som en galning mellan löpband, crosstrainer (?) och trappmaskin. Var ju tvungen att känna in vilket som kändes bäst.. Blev uppvärmning och nedvarvning på löpbandet. Det är lite läskigt när man går av det, för då känns det lite som när man hoppat studsmatta och sen går på vanlig underlag. Läskigt. Träffade Fredrik Kjellgren, min klassföreståndare på gymnasiet, trevligt!

Gjorde pannkakor när jag kom hem. Blev ledsen när sprutgrädden tog slut alldeles för tidigt. Min nya grej är nämligen grädde och sylt på pannkakan. Förut var det socker. Och innan dess sylt. Men nu grädde och sylt, som på våfflor. Mumma! Tommy kommer bli så glad när han kommer hem och det finns pannkisar i kylen! Jag är en sån bra sambo ibland.

Nu ska jag sätta igång med städningen. Vet inte vad jag ska sätta igång med först. Känner på mig att det blir jag som kommer stå för den mesta av städningen, men det är väl kanske främst för att jag inte vågar anförtro Tommy så många grejer. Han kan bland annat inte städa badrummet, och inte kan han hänga in tvätten heller. Han får dammsuga och torka golvet åtminstone, för det hatar jag. Det är för tusan han som jobbar som städare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0