Manboy

Söndagen den fjortonde februari 2010

12:43
Inatt vaknde jag varenda gång jag skulle vända på mig. Tror det var för att jag höll på att rulla över Spike varje gång. Han sover, som ni kanske redan vet, alltid hos oss i sängen, helst ovanpå mig, annars så nära han kan komma. Oftast märker man inte av honom, men ibland är han en liten djävul som ligger och rivs, dock inte med mening.

Har varit och simmat. Note to self: ingen mer simning på söndagar! Alldeles för mycket folk. Visserligen var vi bara fyra som motionssimmade, men det var hur mycket barnfamiljer som helst där. Inte särskilt avkopplande. Pallade nätt och jämnt 30 minuter.

Underbart väder ute, det måste firas med en skön promenad. Ska tvinga med Tommy också, han kan behöva lite sol. Alla hjärtans dag-promenad, liksom. På tal om alla hjärtans dag, det är ju sjukt överskattat. Kan ju vara så att det är för att vi har varit tillsammans såpass länge, men vi ska inte fira det alls. Eller, jo, lite grann. Vi ska käka middag hemma, Tommy har beställt fläskfilé och potatisgratäng. Men annars ingenting. Vi ska inte köpa något till varandra eller så. Fast vi ska till Marieberg sen, så jag kanske kan lura Tommy till att köpa något litet till mig, haha.


21:38
Lyssnar på Manboy, åh vad den är bra! Lite fjortis egentligen, bakgrunden i alla fall, men oh so gooood! ;P

Var på IKEA och handlade lite smått och gott förut. Spiken fick en turkos giraff som han leker med för fullt. Den var hans alla hjärtans dag-present, haha. Han är ju tokig i gosedjur. Ni missar väl förresten inte hans egna blogg? Där finns bilder från helgen! http://spikethedog.blogg.se

Har ätit alldels underbar mat. Slängde i lite creme fraishe med smak av paprika och chili tillsammans med fläskfilén, blev fantastiskt gott! Detta avnjöts framför Beck - I stormens öga, mycket bra film!

Nu ska vi se på det sista avsnittet av I en annan del av Köping. Fan, snart har jag inga program kvar att titta på, alla bra program slutar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0