Look what he's done

Onsdagen den tjugofjärde februari 2010

09:27
I Örebro skiner solen som aldrig förr, men det gör det tydligen inte i Stockholmstrakterna, vilket betyder att SJ ställt in tåg igen, vilket i sin tur betyder att måndagens lektioner osm blevframflyttade till idag p.g.a. vädret blir inställda även idag. Great! Inte supersugen på att redovisa liksom. Istället får jag passa på att ta ut lillen på en långpromenad och så tänker jag åka och simma. Lite mör i kroppen, så då är det nog bättre att simma än att åka till gymmet, när jag ändå ska dit imorgon. Jaja. Får väl även se till att plugga lite hemma. Fast förmodligen hittar jag roligare saker att göra.. Älskar vädret i alla fall! Skönt att man kan få prosa vädret ibland också, och inte bara klaga på snön. Det är ju såhär vintern ska se ut!


12:44
Åååh, varför tänkte jag inte på att det är sportlov den här veckan?! Lov = fullt i alla badhus. Det var smockfullt på Haga, fast som tur var så var det inte så många som motionssimmade. Men ändå. Det är ju inte direkt avslappnande att simma med hundra pers som gapar och har sig bredvid.

Ätit lite lunch, väntar på att det sk alägga sig till rätta i magen så att Spike och jag kan gå ut på promenad i det vackra vädret. Hade tänkt gå imorse, men han ville inte, trots att jag lockade med snöbollar och allt. Men den här gången ska vi ut, så är det bara!


14:27
Åååh, det är verkligen SÅ skönt ute! Hade det inte varit för snövarningarna hade man kunnat tro att våren börjat komma. Fast sånt tur har vi väl inte. Men det hade varit skönt. I alla fall så kan man inte säga annat än att solen gör en glad, det ligger nog nånting i det där som alla forskare säger; att man blir glad av solen. Fast om det beror på något kemiskt i kroppen, eller bara på lättnaden efter allt grått kan man ju fundera på.

Ska snart pallra mig iväg till bussen, fröken Viktoria Svensson ville ha sällskap till Marieberg. Och sen när bangar jag Marieberg liksom? Sure, jag kommer bli fattig hos tandläkaren på fredag, men jag har trots allt fått lön idag, och dessutom fått ett litet bidrag av kära gammelmormor, så något ska jag faktiskt unna mig. Om jag hittar de där skorna som jag nämnde igår ska jag köpa dem. Blev inget stan igår. Jaja, det blir nog bra.


19:14
Fy, vad jag är duktig på att hålla i mina pengar. Köpte inte ett endaste dugg på Marieberg! Det är mucho bra för att vara jag. Vi behövde inte ens betala för maten på Torget, så det var ju kanoners. Har nu allt fixat inför helgens jobb; vet tid, har kläder och jag vet vart jag ska byta om och hur man stämplar in. Har ju inte jobbat sen de gjorde om, så det är ju en hel del nytt. Men det ska faktiskt bli skoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0