Guldbaggar

Onsdagen den tredje februari 2010

11:00
Jag har märkt att jag har blivit helt efterbliven sen jag slutade på gymnasiet. Sedan dess har jag inte haft den minsta koll på nyheter, mer än det som stått på löpsedlarna ute på stan. Har inte läst en dagstidning eller sett en nyhetssändning på mer än ett halvår. Inte för att jag direkt gjorde det under gymnasiet heller, men då hade jag i alla fall s-block, vilket var likvärdigt med att läsa en dagstidning eller se en nyhetssändning. Meg och Johan var mina lokala nyhetsankare. Nu var det inte riktigt det jag skulle komma fram till, utan det jag tänkte säga är att jag blivit så efter med allting. Jag har ingen kolla på någonting. Har till exempel helt missat att det varit både Emmygalan Guldbaggegalan redan. Detta var sånt jag skulle ha sett om jag visste när det var. Nu kan det väl tyckas som att musik- och filmgalor är något av banala företeelser, men det är ju sådant som tilltalar mig. I vilket fall så är det tur att man kan se repriserna, så hela förmiddagen har jag spenderat framför SVT Play där jag tittat på Guldbaggegalan. Det var en riktigt bra gala, många värdiga vinnare, och många konstiga mellanakter, eller vad man nu ska säga. Johan Glans gjorde succé som programledare, som vanligt. Mycket mer än så är det inte lönt att säga här, eftersom alla andra förmodligen visste att galan var den tjugofemte januari, och då redan har sett den. Jäkla skit, jag gillar inte att vara the last with the news..


15:31
Jag känner mig väldigt vuxen idag. Jag har inte bara tvättat och diskat- jag har även tittat på söndagens partiledardebatt! Har aldrig varit särskilt insatt i politiken, men tyckt att det varit rätt synd då jag har nära släktingar som håller på med poltik, bara inte kommit mig för att göra något åt det. Men eftersom att det nu är val i höst, och eftersom jag då får rösta för första gången (undantaget EU-valet eller vad det nu var..) så tänkte jag att det är bäst att börja kolla vad partiledarna har att säga. Var faktiskt riktigt intressant. Jag gillar det röd-gröna blocket, de verkade ha bäst argument, tycker jag. Men det är svårt att säga vem som är bäst att rösta på egentligen. Men jag har ju ett tag kvar att bilda mig en uppfattning.


16:16
Igår kväll fick jag för mig att jag ville ha nya glasögon. Inget fel på de jag har nu, men det vore kul att ha några med färg (eller i alla fall båge, eftersom de jag har nu är båglösa). Så jag klickade hem några provbågar från www.favoptic.se, och jag fick hem bågarna redan idag! Helt sjukt vad de är snabba. Hur lyckas de skicka hem bågarna så snabbt? Beställde kanske runt nio igår kväll, och fick dem ändå idag. Fett nice! Snabb leverans är helt klart ett stort plus. Att man sedan inte behöver betala nånting för att prova glasögonen hemma, och att ett par färgiga glasögon kostar runt 400 kronor är ju också sjukt bra! Kan verkligen rekommendera Favoptic, har funkat super hittills. I vilket fall provade jag glasögonen idag, och jag tror att jag har bestämt mig för de på bilden nedan. Känns som att de passar till mina ögon och mitt hår. Ska ha på mig dem när jag åker upp på stan sen (ska hämta ut biljetter till förhandsvisning av Farsan!), för att känna in dem lite mer. Men jag tror jag kommer gilla dessa, och skulle jag ångra mig så är det ju bara 400 spänn liksom..




18:51
Yay, nu har vi två biljetter var till Josef Fares nya film Farsan! Ska bli skitkul att se den, verkar asbra! Har lovat Marcus att få följa med, och eventuellt ska han ta med en kompis. Schysst att man får ta ut två biljetter per kort. Vi passade även på att ta ut biljetter till Snabba cash imorgon. Vi har så mycket poäng på biokorten så vi kunde ta ut varsin biljett, mycket nice! Dock krånglade mitt kort, men då fick jag en gratisbiljett istället. (: Så då har jag kvar poängen, så kan ta ut ännu en biljett nästa gång. Goodie!

När vi åkte hem var det en buss framför oss som på något sätt hade hamnat tvärs över vägen, mitt emellan Konserthuset och Järntorget. Det såg ut som att han försökt svänga och sen fastnat. Vetefan hur han lyckades, men det stoppade upp trafiken jättelänge. Tyckte bussen kunde ha åkt ner och åkt direkt till Resecentrum, men det fick han tydligen inte. Till slut fick vi i alla fall klartecken att åka vidare, men då var vi tvungna att åka värsta omvägen och åka hela Drottninggatan. Helt cp. Men men, vi kom hem i alla fall.

Har bestämt mig för att köpa glasögonen, I'm in love! Ska skicka tillbax dem imorgon, hoppas de kommer nästa vecka. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0