Bad boys

Torsdagen den fjärde februari 2010

09:05
Yay, nu är jag snart frisk! Inatt har jag inte hostat eller spottat snor en enda gång! Wie, I like it! Dock inte helt bra än, men enorm skillnad mot början av veckan. Detta har varit bland det värsta jag varit med om i sjukväg..

Ljudlära om en stund. Missade förra lektionen på grund av busstjafs. Glömt att göra läxan, men det är det ingen som behöver veta.. Får göra den i eftermiddag. Snart tenta, gaaah!

Ikväll är det bio på gång, Snabba cash! Har ju tänkt se den sedan premiären, men det har alltid kommit något emellan. Mestadels sjukdom, först var Tommy sjuk, sen jag. Men nu ska det väl bli av! Har ju redan hämtat ut biljetterna, så vi har inte mycket till val. Men det blir nog bra. (:


16:41
Bussarna har verkligen inte varit på min sida den här veckan. I tisdags åkte den förbi mig, igår var det stopp i en halvtimma, och imorse åkte den förbi mig igen! Ska det vara såhär? Jag blir tokig. Höll på att förstöra hela min dag. Men kände att det var läge att åka till ljudläran idag ändå, även fast jag blev försenad. Kändes inget bra att missa två lektioner på raken. Som tur var kom jag med nästa buss och blev bara tio minuter för sen. Dock hade jag glömt mitt övningshäfte hemma, så lektionen blev ganska värdelös ändå, men jag var där i alla fall. Och det var tur det, för jag fick reda på att jag skulle ha lektion på eftermiddagen också. Hade jag stannat hemma hade jag ju missat det. Vi började ny delkurs idag; brittiskt och amerikanskt samhälle och kultur. Det var faktiskt jättekul. Det gick undan, men det verkar intressant, och läraren är superbra. Fick håltimma mellan lektionerna, så jag, Emelie, Pauline och Mirjam tog en lunch på skolan. Mys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0