So easy to say goodbye

Åh, nu är jag mätt. Värmde på gårdagens kräftsoppa, men soppa är ju inte så himla matigt, så kom på den briljanta idén att lägga några av de överblivna kräftorna på en toast. Asgott! Både soppan och toasten är perfekt som förrätt om man ska ha middag nån gång. Här kommer receptet på soppan:
- Koka ihop purjolök (efter behag), ca 5 dl vatten samt en fiskbuljongstärning i några minuter
- Tillsätt ca 1 dl kokbar creme fraishe och 200 gram kräftost (burk eller tub spelar ingen roll), och låt koka ihop
- Salta och peppra, och tillsätt ordentligt med hackad dill
- Avsluta med att ha i hela eller hackade kräftstjärtar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0