Just like a distant start I simply cannot hold

Sov illa även inatt. Eller okej, jag sov hur bra som helst, tills Tommy gick och lade sig vid halv sju (!). Då vaknade jag, och kunde inte somna om. Ville kunna lyssna på Vänner för att förhoppningsvis somna om igen, så tog med mig täcke och kudde ut till soffan. Somnade som tur var om efter en stund, men kände mig helt mörbultad när klockan ringde halv tio. Men det var bara att pallra sig upp.

Innan jobbet blev det en sväng in till MediaMarkt och Elgiganten för att checka in utbudet av kameror. Egentligen hade jag kunnat nöja mig med en ny digitalkamera, men pappa tyckte att jag lika bra kunde köpa en systemkamera, och har ju länge velat ha en, så det blev en sån. En Nikon. Lite dyrare än vi tänkt, men får eventuellt lägga lite pengar själv, men det gör ju inget. Ska bli så kul att få sitta och trixa med den på julafton! Kommer helt klart fota mycket mer nu, och då få grymt mycket snyggare bilder än nu när jag nästan bara använder telefonen..

Var jättedåligt med folk på Marieberg idag. Kanske var på grund av snöstormen. Hade fan inte heller velat ta mig ut i ovädret om jag inte måste.. Men det var rätt skönt att det var lugnt, för jag har varit väldigt trött och sliten idag, eftersom jag jobbat sjuk i tre dagar. Men det fanns lite att göra hela tiden i alla fall, så det var ju bra. Hatar ju när man bara går och gör ingenting. Men nu ska jag i alla fall vara ledig några dagar, men eventuellt jobbar jag på torsdag. Eventuellt tisdag eller onsdag också, om folk blir sjuka eller så, men förmodligen inte.

Orkade inte vänta på bussen hem från stan, var så himla kallt, så gick hem. Enbart för att hålla värmen. Och det gjorde jag verkligen, för stora delar av vägen hem var inte plogad, så nog fick jag kämpa alltid..

Trött som en gnu, men känns fortfarande lite tidigt för att lägga sig för natten. Risken finns att jag vaknar sent ikväll och inte kan sova, och det vill jag inte. Ska ta mig ett bad först i alla fall..

Imorgon ska jag ha årets sista lektion. Eller lektion och lektion, det är opponering på B-uppsatserna. Jag har verkligen ingen lust. Gillar inte att presentera grejer själv.. Även om det nu bara är en liten grupp. Men vet i alla fall på ett ungefär vad jag ska säga, så det kommer nog gå bra när det väl är dags. Hoppas även att tentaresultatet kommer nu i veckan! Är ju liksom omtenta 13 januari..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0