Dum av dig

Idag hade jag faktiskt alarm på att jag skulle upp klockan tio, fastän jag inte skulle iväg till skolan förrän vid halv två. Blir så jobbigt att sova bort halva dagen, man hinner ju inte med någonting. Nu kunde jag ju ändå ta det lugnt och chilla, men hann även med att plugga lite.

Hade grupp-plugg på universitetet på eftermiddagen. Rätt bra att sitta flera stycken och få olika perspektiv, och flera som kan förklara något man inte förstår. Gick riktigt bra faktiskt, känns som att jag har mycket större koll inför tentan nu. Ska väl inte vara helt omöjligt att bli godkänd..

Har även ringt till Hallsberg och fixat så att jag ska få min lön. Det var väl på tiden. Nu ska den i alla fall komma imorgon eller på onsdag. Men fattar inte vad det är som tagit sån tid. Om det är några uppgifter som saknas eller så, då borde man ju ringa mig, eller hur? Särskilt som jag bara är vikarie och bara är på skolan då och då. Men men, nu kommer väl pengarna snart i alla fall, får man hoppas.

Måste bara nämna det jag skrev om jobbet igår, att jag gick runt och störde mig på att kinarestaurangen (som tydligen är vietnameser, men så vitt jag vet serverar de kinamat). En av de anställda reagerade på detta, som om jag skrivit något rasistiskt, men det var ju verkligen inte menat så. Alla på jobbet säger kineserna om grannarna, just för att det är kinamat, eller i alla fall så tror alla att det är det. Och det var ju även arbetskolleger som hade kommenterat, och de vet ju hur det ligger till. På ett sätt kan jag förstå att man kan reagera på att jag sa kineserna, men jag sa ju inte ens någonting elakt, bara att jag tyckte att jag fick en massa extrajobb för att deras kunders disk tog upp all plats i våra montrar, medan jag gick och plockade undan disken från deras montrar så att de fick plats med sin disk. Det var ju liksom inget taskigt menat på nåt vis, jag står för att jag var irriterad på det igår. Visst, nästa gång får jag väl skriva "personalen på Chiliwok", men eftersom jag "pratade" med en på mitt jobb, där som sagt Chiliwok kallas kinarestaurangen, så blev det "kineserna". Men jag har i alla fall bett om ursäkt, och mer kan jag inte göra. För enligt mig har jag inte gjort mig skyldig till något annat än att möjligen ha uttryckt mig klumpigt. Men jag är ju så himla konflikträdd, så jag tycker ju alltid att det är jättejobbigt om någon är det minsta arg på mig, men jag hoppas att hon som skrev i alla fall kan förstå att det inte var någon personlig värdering i det hela. Så. Nu har jag sagt det. Det finns så många andra omständigheter som jag inte orkar ta upp, men det hela är verkligen bara ett missförstånd.

Nu ska jag väl snart börja med maten, blir väl kyckling med svamppanna och pasta idag. Sen ikväll är det ju Ung och bortskämd, yay!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0