Även vindarna kan vända

Blev en lunch på nya cafét på övervåningen på Vågen, minns ej vad det hette. Tog en kycklingsallad med pasta och rotfrukter. Tyvärr smakade rotfrukterna pyton, så det blir nog ingen mer sån.. Men vi blev kvar på cafét i två timmar, var ju perfekt att sitta mitt i gallerian och kunna kolla på folk, även om det nu bara var Charlotte som träffade massa kompisar. :P

Var vrålhungrig när jag kom hem, så vände snabbt ihop lite ris och cevapcis. Sååå gott! Och till det min nya favorit: hårt bröd med skinka! Helt plötsligt, completely out of nowhere, så blev jag extremt sugen på en sån macka igår kväll, och nu har det hållit i sig. Så jäkla gott! Min nya grej..

Är skittrött. Imorse kände jag mig hängig, precis som första dagen på en förkylning. Kände dock inget av det på eftermiddagen, men kanske att det är nåt på gång nu ändå, är så seg. Men förhoppningsvis inte, vill till gymmet imorgon, och kunna jobba i helgen. Vi får hoppas på det bästa. Nu är det i alla fall snart tv-kväll; Paradise hotel, Bonde söker fru och Maria Wern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0