Ring those jingle bells, ring those, jingle, jingle

Onsdagen den sjunde april 2010

10:05
Tråkväder, fast väldigt varmt och skönt ute, hela åtta grader. Det gillar vi!

Bokade precis slingtid på Virginska, ska dit på tisdag. Hell yeah! Blondie blir blondare, wohooo. Kommer kosta ca 400 kronor, och det är billigt. Yeah.

Idag måste vi städa. Som ni såg bilden igår så ser det ut som att det varit snöstorm här inne, eftersom Spike av någon anledning har fått för sig att han måste dissekera ut all bomull ur sina gosedjur. Och badrummet börjar bli dammigt. Som vanligt.
Sen ska vi också åka upp på stan en sväng. Hämta Tommys cykel bland annat. Eller rättare sagt klippa låset på hans cykel. Av förklarliga skäl vill han inte göra det själv, kan ju se något misstänkt ut. Och jag vill kolla i lite affärer, såklart. Kanske kan vi hitta lite schysst inredning? När vi får låna mammas bil, förhoppningsvis i slutet av veckan, ska vi åka och köpa lite utemöbler till balkongen, och så även lite grejer på IKEA.



Bokhylla med klocka, ca 1 500 kr, IKEA      




Caféset, ca 500 kr, JULA


17:08
Alltså hur skönt är det inte ute idag?! Trots att det inte ens är soligt så har det varit 13 grader här på eftermiddagen. Lovely! Kan man kanske till och med slänga ner vinterjackan i förrådet för den här vintern?

Var uppe på stan en sväng. Hittade dock inget. Istället spenderade vi lite pengar på mat, på My Way. Helt sjukt goda pizzor och kebaber! Nu har de även börjat med utkörning, gissa om den kommer bli min nya utkörningsrestaurang. No more pizzaonline.se! Netrestaurang.se is the new shit.


19:35
Alltså shit vilken tid det tar att steka pannkakor. Det kan man inte tro. Nästan fyrtio minuter har det tagit mig. Tur att jag hade Top Model att titta på. Dock råkade jag göra dubbelt så många pannkakor som det var meningen, men det gör ju inget. Pannkakor är ju bland det godaste man kan äta dagen efter..


21:04
Gosh, är så trött på min fula blogg. Måste göra om den. Vet dock inte hur jag vill ha den.. Men något måste göras!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0