I hate days like this

Torsdagen den åttonde april 2010

10:15
Vaknade före klockan idag, skönt! Och så är det helt okej väder ute också. Kan nog bli en rätt bra dag, det här. Förutom att jag har en very bad hairday..

Ska snart iväg till skolan för samhällslektion. Sista föreläsningen.. Egentligen borde jag cykla nu när det är vår, men eftersom jag fortfarande är förkyld så tar jag bussen idag ändå. Måste ändå börja läsa en bok till litteraturkursen, det görs bäst på bussen. Men nästa vecka, då jäklar kommer biken fram!

Fortsätta städningen idag. Vi blev så sena med stan igår, så det blev inte så mycket städa. Men idag så, yehaaa.


19:15
Fasen vad tråkigt att det bara regnar hela tiden. Dåligt, våren! Fast självklart ett plus för att det ändå är varmt ute.

Neherrå, jag har faktiskt inte städat idag heller. Jag har dålig karaktär.. Får bli imorgon istället, då är jag ju faktiskt ledig hela dagen, och så är jag hemma själv, dock med Spike, ett par timmar. Då ger jag mig på badrummet!

Ser fram emot imorgon kväll. Då vankas det Risbergkas vårkonsert på Hjalmar Bergman med Sofie och Camilla! Ska bli riktigt kul, tror de har fått ihop något riktigt nice i år. Många sköna människor, tror det blir riktigt show! (:


19:21
By the way; notera att designen som nu är på bloggen inte är den nya coola som jag har tänkt ska komma så småning om. Men den är i alla fall ny, och visst känns den lite vårig? Dock är den ju bara en standardmall på blogg.se..


20:16
Det är torsdag, vilket betyder Sveriges värsta bilförare! Så himla kul program. Man undrar ju verkligen hur vissa har fått sina körkort. Visst, det är inte säkert att jag heller skulle klara en uppkörning bara sådär, skulle nog bli väldigt stressad, men en del i programmet är ju verkligen sjuuuuukt dåliga! För att inte tala om livsfarliga. Flera av dem skulle jag aldrig våga åka med. Dock är det väldigt sköna karaktärer. Mina favoriter är nog Erica och Josefine, värmlänningarna. De är så blonda och fåfängda att man inte kan annat än att betrakta dem som de mindre begåvade småsyrrorna. De levererar oneliners som inga andra, och vi behöver nog inte oroa oss för att inte få se dem i rutan än; så dåligt som det går för dem skulle det inte förvåna mig om de "vinner" hela skiten.


Mina favoriter i SVB

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0