Har du sett herr Kantarell?

Torsdagen den första april 2010

09:21
Jag tror att vädret är årets aprilskämt. Enligt yr.no ska det vara full sol hela dagen, men allt jag ser är grått och regn. Känns sådär kul att cykla upp till stan. Får dra på mig regnstället, sexigt värre..

Idag ska jag alltså jobba. Min första vardag sen jag vet inte när. Sen förra påsken kanske? Kommer bli en väldigt lång dag, 11-20, men det ska nog gå bra. Undrar om det bara är jag av tjejerna som jobbar idag, eller kommer jag att ha åtminstone en liten going att prata med? Förmodligen är det jag, chefen och tanten som bara jobbar vardagar som jobbar. Men det får väl gå det med. Får i alla fall en halvtimmas rast idag, och det är ju skönt. Hoppas att det ingår en kvartis också när jag börjar elva, men det tvivlar jag på. Vi får se. Hoppas verkligen att vi stänger i tid så jag hinner med 20:20-bussen. Vill verkligen inte behöva åka 21:20.. Åh, cp-bussarna.. Kan vi inte bara bojkotta dem?


21:53
Gick till Systemet innan jobbet. Ska på påskbord imorgon och så är det fest och utgång på lördag. Köpte lite cider. Fast den ena gick sönder när jag åkte hem, så den fick jag dricka upp idag, haha. Gick även in på H&M där jag hittade en jättefin grå t-shirt med spetsaxlar för ynka 79 kr. Dessutom var det 10 % rabatt för alla medlemmar, så blev bara 71 kronor! Snacka om fynd.

Har varit en riktigt bra dag på jobbet, trots vardag. Jobbade med en ny tjej som heter Louise, hon var jättetrevlig. Funkade skitbra. Var varken mycket eller lite att göra idag, verkligen bara lagom. Och så var det skönt med en halvtimmas rast mitt på dagen. Dagen gick faktiskt riktigt snabbt, kändes mer som att jag jobbade helg. Hoppas på en lika bra forsättning imorgon.

När jag skulle åka hem inträffade den onämnbara. Jag hittade inte mina nycklar! Alltså det är vekligen panikens panik för mig. Okej om det bara var hemnycklarna, för då är det bara att ta mammas extranyckel, men CYKELNYCKELN! Hur lätt är det att få nya nycklar till en skitgammal cykel? Jag är liksom beroende av cykeln. Jag letade igenom hela väskan men icke. De var borta. Jag fick helt enkelt gå hem i regnet. Tur att det inte är så långt. När jag kom hem hällde jag ur varenda liten pryl ur väskan, och MIRAKEL, jag hörde att nycklarna låg nånstans i väskan. Jag hade glömt att jag bara för några veckor sedan utsatts för samma sak, och att jag då hittat nycklarna i fodret. Så var det även denna gång. Fy fan vilken tur. Humöret höjdes direkt. Dock irriterande att jag inte kan cykla upp till bussen imorgon bitti. Fast som tur är så går faktiskt Hjärstabussen ganska lagom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0