Det brinner!

Har haft en bra eftermiddag i Karlstad, fast vädret sög. Gillade inte heller bilen vi hade hyrt, för jag är inte van att köra utan farthållare, tycker det är svårt att hålla helt jämn hastighet..
Var en sväng inne på Bergvik köpcentrum. Ganska skabbigt ställe egentligen, rätt nedgånget, men har det vanliga utbudet med Gina Tricot, H&M och VILA. Jag fick med mig ett par supersnygga pumps i nougat mocka med guldnitar för endast hundra kronor från H&M, och på VILA hittade jag en underbar svart body med puffärmar. Älskar att ha bodys på sommaren, perfekt att ha till shorts eller kjol med hög midja!
Åt även mat på Bergvik. Jag var i valet och kvalet mellan pizza och kebabtallrik, men bestämde mig till sist för pizzan, och Tommy tog kebaben. När han fick sin tallrik ångrade jag mig djupt! Smakade lite, och det var nog banne mig den godaste kebabtallriken ever! Var nära att byta till kebab, men kände att det var lite taskigt eftersom de redan börjat med pizzan. Men den kebaben alltså, wow.. Jag älskar mat, ja!
Åkte sen till Karlstad Teknikcenter, men vi höll på att inte komma in för att det brann i fabriken bredvid. Men till sist lyckades vi komma dit, men då visade det sig att de hade ställt in infomötet på grund av branden. Men eftersom vi åkt ända från Örebro och ändå var där så fick vi köra ändå. Verkade vara ett bra ställe, är en yrkeshögskola, vilket  i stort sett betyder att skolan jobbar emot företag, och typ 80 % av eleverna får jobb på direkten efter avslutad utbildning. Förstod dock inte riktigt vad själva utbildningen som Tommy sökt går ut på, men den heter visst PLANT design. Eller nåt sånt.. Wellwell, hoppas han i alla fall kommer in på en utbildning han trivs på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0