We will praise you for the rest of our days

Fredagen den tjugotredje oktober 2009

17:36
Första VFU-perioden avklarad! Ska bli skönt att komma tillbaka till universitetet. Kanske mest för att man har många sovmorgnar och lediga dagar.. Självklart har det inte bara varit tråkigt på VFU:n, det har faktiskt varit väldigt roligt också. Det som varit trist var att jag satt och glodde hela dagarna, och att min handledare inte tog hand om mig. Men eleverna tycker jag jättemycket om, speciellt sexorna och niorna! Har skrattat massor med dem. Men det ska ändå bli skönt att slippa vara där hela dagarna..

Ikväll ska jobbet ut och äta på Mingla, det ska bli jättekul! Först ska vi vara hemma hos Johanna och föra lite. De andra ska dricka vin, men det dricker ju inte jag, så jag har med mig en egen cider. Alkoholfri dock, har tänkt vara nykter ikväll. Är uppiffad och taggad. Idag blev det lilaröda strumpbyxor (Lindex), småblommig jeanskjol med hög midja (Zara), grått skärp (Only), vitt linne (Gina Tricot), grå långkofta (H&M), svart rosett i håret (Lindex), långt guldhalsband (Guldfynd) med älvberlock (Kroatien), höstig ring (Pilgrim) samt bruna skoletter (H&M). Nu ska jag dra iväg, hoppas på många härliga bilder att lägga upp imorgon!


22:30
Blev tyvärr inga bilder från kvällen, men himla trevligt har vi haft det! Värmde upp med goda snacks hos Johanna, och sen god mat på Mingla. Alla utom jag valde grillspett, jag var modig nog att prova en "filet mignon blanc ou negre", alltsp fläskfilé och oxfile med rödvinssky och bearnaisesås. Mycket gott, men det gick på nästan 200 spänn inklusive dricka. Men det var ju trots allt löning idagm, och hur ofta går jag på restaurang sådär? Nej, precis. Detta får vi göra om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0