Staying alive

Tisdagen den tjugosjunde oktober 2009

10:46
Igårkväll vid åtta-tiden blev jag helt plötsligt supertrött. Jag tog mig ett bad, och sen gick jag och lade mig, somnade någon gång efter klockan nio. Skönt. Och det var bra, för idag vaknade jag halv nio och hann då med en tur i Venaspåret innan föreläsningarna i eftermiddag. Goodie, goodie. Gick som vanligt skit att springa, men jag kommer ju aldrig igång ordentligt, så då hinner jag ju inte få upp någon kondition. Men sprang i alla fall två kilometer och gick den sista. All träning som blir av är bra, som någon klok människa sa en gång.

Nu tänker jag försöka läsa någon artikel till seminariet, sen käka lite lunch. I eftermiddag är det som sagt föreläsningar, från kvart över ett till halv fem, huga.. Hoppas det är bra föreläsare och att man kan anteckna mycket! Ikväll har vi tvättid..


17:23
Haft två bra föreläsningar. Speciellt den första, den var sjukt bra! Hon lyckades verkligen fånga oss, och det var intressanta saker hon tog upp. Bland annat var det hur barn uppfattar oss vuxna, och hur man kan göra barn mer delaktiga. Man ska inte bara rutinmässigt säga nej till saker hela tiden, utan bejaka barnen. Prova i alla fall! Och att man ska våga vara lite barnslig, man ska prata med barnen. Jättebra i alla fall!

Nu ska jag käka tacos. Det verkar vara standard här, taco-tisdag. Fast det kanske inte är på tisdagar vi äter jämt egentligen, men det känns så i alla fall. Och varför ska man bara äta det på helgen liksom?

Sen blir det plugg.


19:09
Nu känner jag mig färdigpluggad. Råkade hoppa över en text, men jag orkade verkligen inte läsa den. Minitext och ingen styckesindelning, typ. Känns som att det räcker med de andra. Och det är ju en gruppuppgift, så jag hoppas att nån annan läst den, hehe.

Nu ska jag ta mig en glass och kolla på Desperate Housewives. Det är så spännande! Jag orkar aldrig följa sånt som går på tv, så jag har hela säsongen nu istället, så kan jag kolla när jag vill.


21:10
Hade totalt glömt att vi har tvättid idag! Fem i nio kom jag på det, tvättiden börjar nio. Hade väl inte varit någon katastrof om vi glömt den, men jag brukar aldrig glömma sånt. Fast hela den här dagen har blivit lite konstig. Var nog för att vi åt kvällsmat redan klockan sex, då blev kvällen extra lång. Jag vet inte. Men nu är två maskiner igång i alla fall. Jag gillar att tvätta, det är helt okej att hänga tvätt. Så länge det görs på mina villkor. Vad jag däremot inte gillar är att stryka, så det överlämnar jag till Tommy. Kan väl inte säga att han är nån direkt fena på det, men det är inte jag heller, så whatever.

Kommentarer
Postat av: Sara

Nej de sparas i telefonen. Minnet är ju på över 12 MG och meddlenaden tar inte upp någon plats. Har snart 9000 meddelanden i den =P

2009-10-27 @ 20:35:56
URL: http://ljungsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0