Something's going on

Tisdagen den sjätte oktober 2009

10:39
Ännu en dag på Karl Johan. Har "rast" mellan halv tio och fem i ett idag, riktigt nice.
En lektion har jag haft idag, NO med åk6. Så söta! De hade byggt friggebodar, och de som hunnit lite extra hade till och med gjort små trädgårdar och grejer, hur gulligt som helst. Jag undrar om min klass hade kunnat gjort såna snyggheter i sexan..
I eftermiddag har jag bara en lektion, sen är det ämneskonferens. Klockan fyra har lärarna eventuellt fackmöte, men det hoppas jag att jag inte ska behöva vara med på. Känns inte som att det ingår i själva VFU:n. Lärarmöten kan jag förstå, men facket? Nja. Hope not.

Ikväll blir det kör, yay! Ville egentligen gå på Sannamarken med mamma, men eftersom jag inte kunde gå på kören sist så vill jag gå ikväll. Man måste väl åtminstone visa lite vilja när man precis har börjat, även om man verkar kunna komma och gå precis hur man vill annars.

Idag kom min kofta från Haléns, en riktig lusekofta! Så himla mysig och fin. Åkte och hämtade ut den på macken när jag åkte från KJ, och sen åkte jag iväg och handlade. Tänk vad mycket man kan hinna med.

Nu blir det lunch, korv med bröd!


18:36
Har mått riktigt dåligt under eftermiddagen. Känns återigen som om jag börjar bli sjuk, men det blir säkert inget med det. Det blir det aldrig nu för tiden. Så himla irriterande. Hellre sjuk och bli frisk än att det bara fjösar sig såhär. Ska i alla fall iväg på kören nu, det botar det mesta.


21:38
Det är banne mig något med sång som gör att man mår bra, oavsett hur dålit man egentligen mår. Jag mår hur bra som helst nu efteråt! Tur att jag gick. Kören känns lite ostrukturerad, kunde nog gå lite fortare om vi hade noter, men det är bra låtar och det låter bra! Nästa söndag ska vi sjunga i kyrkan, då är jag faktiskt ledig så jag kan vara med. (:

Imorgon ska vi ut och orientera. Eller, jag slipper just själva orieneringen, men ut i skogen ska jag. Great.. Hoppas vädret blir bra, inte så kul med regn. Men det blir nog bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0