Skenet bedrar

Måndagen den tjugosjätte oktober 2009

07:33
Imorse, när jag steg upp, då trodde jag att detta skulle bli en fin dag. Men nehepp. Det var visst bara mörkret som spelade mig ett spratt. Det är ju lika äckligt grått och regnmulet ute som i helgen. Jag som hade bestämt mig för att cykla. Det får bli regnkläderna på. Om inte annat så i förebyggande syfte.

Känns lite konstigt att åka till universitetet igen. Nästan fyra veckor sen ju. Men det ska bli lite skönt att komma igång igen. Fast det är inte kul med tenta nästa vecka..

I eftermiddag ska jag träffa Jennifer. Vi har inte setts sen jag fyllde i somras tror jag. Tänk vad tiden går..


12:24
Gick bra på seminariet. Vi är inte så seriösa i vår grupp, vi tar det lite som det kommer. När vi är klara är vi klara, liksom. Redovisade våra VFU-paper i grupper om tre, utan seminarieledaren, så det var ju himla skönt. Inte så seriöst, som sagt. Gick igenom ungefär vad som kan tänkas komma upp på tentan, och hur man ska förhålla sig till frågorna. Det var riktigt bra med en sån genomgång, för när man läser den gamla tentan fattar man inte riktigt vad de är ute efter. Men nu känns det lite klarare.

Nu ska jag iväg och simma, det var längesen!


14:27
Fy vad skönt det var att simma! Fast den första kvarten är alltid kämpig, men å andra sidan vill jag knappt sluta i slutet. Skönt att vara igång igen.

Nu ska jag iväg och fika med Jennifer och Melvin, mys! (: Det går inte riktigt ihop med min nya hälsosamma livsstil, men det får gå, hehe.


19:14
Haft en mycket trevlig eftermiddag med Jennifer. Sjukt att vi inte synts på så länge.. Det får vi ändra på! Vi blev så sena iväg till stan, så vi körde lite mat på Creperiet istället för fika. Det var väl lika bra det, det är väl ändå bättre att äta mat än fika? Precis. Gick runt lite på stan. Ville verkligen hitta något, men hittade inget klockrent. Jo, eventuellt en långkofta på Gina. Vill ha en mörkgrå, men den var i en konstig modell, både för liten och för stor på en gång på nåt konstigt sätt. Får se om jag känner att jag vill ha den sen kanske. Fast det är i och för sig mycket möjligt att det finns snygga koftor på Ullared, så borde vänta tills dess. Men ändå.

Tommy ringde mig förut och sa att vi kunde få nytt köksbord och nya köksstolar- helt gratis! Vårt nuvarande bord är inte så snyggt, så jag gav Tommy tillåtelse att åka iväg och själv bedöma om han tyckte att det var värt att ta in i lägenheten. Det tyckte han tydligen, för här står det. Det är faktiskt riktigt snyggt, i björkfaner. Det är dock runt, men man kan förlänga det. Faktiskt lite coolt att det är runt, det är väl inte så vanligt. Men vi har ju faktiskt rymligt i köket, så det går bra. Stolarna var också snygga, har dock inte provsuttit. Men dessa nya möbler kommer passa finfint med Billy-bokhyllan som vi ska köpa i helgen. Goodie.

Nu ska jag skriva ut lite skolgrejer och försöka plugga lite innan det blir tv: Färjan --> Grannfejden --> Roast.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0