Säg, vem är du som har kommit hit?

Lördagen den trettioförsta oktober 2009

10:33
Hade supertrevligt på trippen till Ullared igår! Sov hemma hos mamma så vi kunde komma iväg så fort som möjligt, och samma gällde för Sara. Så vi åkte hemifrån vid sextiden på morgonen, pigga och glada! Vi stannade och åt frukost i mysiga Gränna, på ett gulligt litet 50-talscafé som heter Fiket, jättetrevligt!
Kom fram till Ullared vid elva, då var det fortfarande massor med kö. Vi köade i ungefär en halvtimma, men det kändes som att det gick fort. Det var fint väder och skönt ute, så det gjorde ingenting. Men mycket folk var det inne också! Nästan lite för mycket, jag orkade knappt kolla på grejer.. Men jag slapp i alla fall ha vagnen, den fick mamma ta hand om. Jag sprang runt med en korg och så hällde jag över i vagnen när korgen var full. Bra system! Kändes som att jag inte handlade så mycket kul egentligen, men lyckades ändå bränna ca 2 500 kronor. Men ändå! Köpte bland annat en massa ljus, lite kläder, en miniplattång, en massa skönhetsvård, och en adventsljusstake. Tre påsar fick jag ihop till!
Vid femtiden var vi klara, och då körde jag hem. Det gick bra, ända tills jag missade Stockholmsavfarten i Göteborg. Vi åkte på lite sightseeing kan man säga, men efter många om och men lyckades vi komma tillbaka på rätt väg igen, hehe. Mycket bra dag i alla fall! (:

Idag ska jag fortsätta shoppingen. Ska köpa en bokhylla och en lampa på IKEA, och sen kanske det blir något klädesplagg också.. Ska ut ikväll, och har ingen aning om vad jag ska ha på mig! I-landsproblem.. Men men. Snart ska vi åka i alla fall, har bilen så vi ska passa på att slänga vårt gamla bord också. (:


14:41
Så himla typiskt, det var såklart stängt på sopcentralen idag. Det är ju faktiskt allhelgona.. Men vi kunde ju fakiskt ställa ner bordet och stolarna i förrådet, så det löste sig ju ändå.

Köpte bokhyllan idag, men vi tog ett par andra dörrar än vi tänkt först. Nu blev det frostade med växtmönster, jättefina! Tommy får snickra sen.. Och så köpe vi lite hemdekoration, bland annat en smal vas som vi ska ha fejkblommor i, supersnyggt! Och så har vi köpt julkulor! Hihi. Det ska börjas i tid..
På Marieberg köpte jag en rosa- och svartrandig trikåklänning på JC, me like! Jag är tokig i randigt, så snyggt! Vet dock fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll.. Btw, så finns båda topparna som jag köpte på GeKås igår på WearIt, fast för dubbla priset. Då blir man lite glad..
På hemvägen åt vi kebabtallrik på Sallad Inn. Har längtat i flera veckor! Stans bästa kebab, helt klart!

Ser fram emot kvällen. Först blir det förfest hos Sara, och sen Frimis. Blir nog kanon! Tyvärr är ju Systemet stängt idag, men som tur är så har jag en flaska vodka hemma, så jag kan dricka det istället. Har köpt lime och drinkmix till Caipirinhas. (:

Nu ska jag ta mig en liten tupplur..


17:30
Nu känner jag mig partyklar! Hade först tänkt vara lite vampig med spetstopp och röda detaljer, men i sista sekund ändrade jag mig. Nu blev outfiten: svarta strumpbyxor, svart kjol (Gina Tricot), snöleopardtopp (köpt på Gekås, finns samma på WearIt), armband (KappAhl), skoletter (H&M) samt svart rosett (Lindex). Känns bra! Snart ska vi hämta Emelia, som ville följa med, och sen ska vi till Jennifer och kolla på nya lägenheten. Hon bor granne med Sara nu, så vi går ner till Sara därifrån. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0