I try to go on like I never knew you

Onsdagen den fjortonde oktober 2009

09:20
Jahapp, nu har jag varit på KJ i en timma, nu är det rast till halv ett. Me likey. Nog för att det är långtråkigt att bara glo på NO:n, men fan vad det är soft med långa hål på tisdagar och onsdagar. Det väger upp, big time. Det gör att jag orkar ha dryga lektioner de andra dagarna. Idag borde jag dock ta tillfället i akt och faktiskt börja med min VFU-uppgift. Tänker skriva enkäter som högstadieeleverna får fylla i, men det är fasen inte lätt att skriva en enkät så att alla förstår vad det är man är ute efter. Man måste verkligen försöka förtydliga så mycket som möjligt, för även om jag vet vad jag menar, så kanske inte alla andra gör det. Men jag hoppas det blir bra i alla fall. Det blir åtminstone lite att göra efteråt, med att sammanställa enkäterna och så.


19:29
Var uppe på stan en sväng förut. Vi skulle hämta ut en välkomstgåva som man skulle få för att man flyttat till Örebro, 1 000 kronor att gå på evenemang i Örebro för. Dock var Medborgarkontoret, där det skulle hämtas ut, stängt. Typsikt. Dock hämtade vi ut biljetter till förhandsvisningen av Zombieland på SF, gratis är gott! Blev även en fika på Brogrens, mys!

Har sedan en dryg vecka tillbaka suttit och kollat på gamla säsonger av Extra! Extra!, så himla kul program! Har varit uppe i Stockholm och kollat på inspelningar två gånger, det är askul. Första gången var det med Andrés Esteche och Blossom Tainton, kommer dock inte ihåg vilka det var andra gången. Hoppas det kommer fler säsonger i alla fall, Måns Möller är ju för go! '

Snart börjar tv-kvällen; Bonde söker fru --> Oskyldigt dömd --> Fråga Olle: dokumentären. Ska få in tvättiden där nånstans efter nio också..


22:37
Kom på att det var fotboll idag, så självklart kollade jag på det istället. Så himla surt att vi inte får vara med i VM, men vi avslutade banne mig i topp! Älskade Anders Svenssons mål, sjukt snyggt! Och Mellberg och Berg gjorde också fina mål, synd bara att det inte räckte. Men nu taggar vi till EM istället!

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad var det för erbjudande när man flyttade till örebro? :/

2009-10-15 @ 17:21:56
URL: http://ljungsten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0