I have a dream

Onsdagen den tjugoförsta oktober 2009

09:13
Igår var det förhandsvisning av skräckkomedin Zombieland. Den var faktiskt himla bra, väldigt kul på sina ställen. Filmen handlar om att ett virus har förvandlat nästan hela världen till skräckinjagande, människoätande zombies. Vi får följa fyra karaktärer som möts av en tillfällighet (däribland Woody Harrelson som hängiven zombiekiller och Abigail Breslin från bl. a. Little miss sunshine), och som efter mycket om och men bestämmer sig för att tillsammans kämpa och slåss för sin överlevnad. Zombiesarna är faktiskt riktigt läskiga och trots att det framför allt är en komdedi kommer jag på mig själv med att sitta som på nålar varje gång de kommer till ett nytt ställe, eller när kameran filmar nära personerna så man inte ser omgivningarna. Zombiesarna kan dyka upp från vart som helst.. Sevärd! Extra plus för snyggt intro, där de i slow motion visade folk som flydde ifrån blodtörstiga zombies, skitsnyggt!

Nu är jag äntligen klar med enkätanalysen, och idag har jag även ställt några frågor till min handledare. Detta innebär att jag nu kan börja skriva på mitt paper. Det får bli i eftermiddag och under torsdag och fredag. På fredag måste jag i stort sett vara klar, för jag jobbar hela helgen, och på måndag ska det vara klart. Men det är bara en sida, så det ska nog gå bra.

I eftermiddag ska jag vara barnvakt åt Casper en stund, mellan halv fem och sex ungefär. Det blir mys, då ska han i alla fall inte gå och lägga sig. Synd att det är så trist väder, annars hade vi kunnat gå till parken. Men men.





Zombieslakt i Zombieland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0