Head under water

Torsdagen den tjugoandra oktober 2009

07:34
Igårkväll somnade jag i soffan, fantastiskt skönt. Hade sån huvudvärk och frös, så jag bara blundade och somnade. Sov i typ en timma, sen kände jag att det nog var dags att lägga sig i sängen istället. Vaknade till och med inatt av huvudvärk, det är inte likt mig. Men men. Den går väl över någon dag..

Idag är det torsdag, vilket betyder heldag på KJ. Men jag har en känsla av att det kommer gå fort idag, och i eftermiddag har vi vikarie, så det blir lite annat i alla fall. Ska försöka skriva klart mitt paper idag, så kommer väl ägna lektionerna till det. Sen är det bara en dag kvar, och sen är det slut på den här praktikperioden! Ska bli rätt skönt att komma tillbaka till skolan..


15:06
Idag fick jag min lönespec. Döm om min förvåning när det stod att jag ska få dubbelt så mycket lön än jag trodde! Mer än det till och med. Hade räknat med att det skulle hamna någonstans kring 4 000, men nu ska jag få ut över 9 000! Gaaaaaaanska nice. Kontrollräknade, och det stämde faktiskt. Hade glömt att jag jobbat lite extra i september, himla positiv överraskning! Särskilt som jag ska shoppa julklappar denna månad.. Dock fick jag 1 000 kronor i retroaktiv lön, och det vet jag inte vad det är.. Det är en klumpsumma. Fick jag kanske för lite förra månaden, eller vaddå? Jaja. Pengar får jag i alla fall.


15:27
Kom på att det nog vore en bra idé att kolla upp hur mycket jag får tjäna denna termin, eftersom jag redan har tjänat över 50 000 på det här jobbet. Jag kan säga att det blir på gränsen. Visserligen kunde jag dra bort 2 000 eftersom jag inte ska räkna med dem i den här perioden men ändå. Då är vi nere på 49 000 och jag får tjäna max 58 500 för att inte få påföljder. Har två månadslöner kvar, och de borde inte tillsammans bli mer än max 10 000 så jag borde klara mig. I värsta fall får jag väl betala tillbaka några kronor.. Hoppas det inte blir mer. Annars får jag väl dra ner på jobbet i november, det är ju det enda jag kan göra. Men det ska nog gå.


19:57
Är äntligen klar med papret! Hade jag fått bestämma hade papret varit säkert tre sidor långt, men jag lyckades få ner det till en och en halv sida. Hoppas att det inte är för mycket.. Kan fan inte korta ner det mer än såhär! Men skönt att ha det gjort i alla fall, hoppas det blir godkänt nu också..

Lagat god mat idag igen, körde favorit i repris: fläskkarré och hasselbackspotatis. Muuuuuummmmaaaaaaa!

Nu blir det Mammas pojkar följt av Lyxfällan och Comedy Fightclub.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0