Annandag kanelbulle

Måndagen den femte oktober 2009

15:58
Haft min första dag på VFU:n idag. Om nu någon har missat det så är jag på Karl Johans skola, Örebros musikklasser. Man kunde ju tro att jag skulle få vara med på någon form av musiklektion. Men icke. Istället ska jag i tre veckor vara med på matte- och NO-lektioner. Jag som HATAR matte och NO. Inte bara hatar: jag SUGER på båda! Himla tur att jag inte behöver göra annat än observera. Men det är fasen inte så kul det heller. Sitter och gör nada. Fast det är lite kul också, när man pratar lite med eleverna. Idag har jag mest varit tyst, men mitt mål är att jag ska ge mig ut i klassen och socialisera lite. Och kanske hjälpa till lite på matten, lite kan jag i alla fall. I matten har jag en åtta, i NO är det klass 6 - 9. Än så länge har niorna varit roligast. Jag tror att det kommer vara ganska kul ändå, trots de tråkiga ämnena och att jag inte gör något. Man får göra det bästa av det helt enkelt.

Väntar på mat. Tommy får laga, jag har ju jobbat hela dagen. Typ. Ikväll ska jag tvätta. Tommy får ta disken.

Det var så sjukt förut, när jag hade niorna. Där finns en kille som är så sjukt lik Tommy! Jag svär, precis så kommer vår framtida son se ut när han är femton!


19:40
Förut frös jag så mycket att jag var tvungen att ta på mig filt och kura ihop mig, och så somnade jag! Sov i nästan en timma. Skönt! Men höll på att missa tvättiden.. Men nu är den tvättad i alla fall.

Kvällens tv; Färjan --> Svenska Hollywoodfruar --> Roast på Berns


22:42
Kollade på Hollywoodfruarna förut. Jag blir lika trött varje gång Anna Anka öppnar munnen, vilken konstig människa! Börjar klara av Agnes Nicole Winther och Maria Montazami. Visserligen är de bortskämda, men de är i alla fall någorlunda vettiga..

Nu är det Roast. Fattar inte vad Peter Wahlbeck har med komik att göra. Jag tycker verkligen att han är tråkig. Bort med honom! Annars är det kul, Bert Karlsson kan man ju häckla i all evighet. David Batra var rolig, även fast han bara drog "du är så ful att.."-skämt.

Snart sovas!



Tråkiga och jobbiga Wahlbeck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0