Who can be against us?

Lördagen den sjunde november 2009

11:13
Vaknade vid nio av sms från Sara, vi ska tydligen till IKEA med jobbet i eftermiddag, kul! Bra att hon väckte mig, så jag hann ut och springa. Och bada. Och läsa Glamour. Och baka scones till frukost. Mumma!

Har försökt lyssna på solot till på tisdag. Det är egentligen inte så svårt, speciellt inte som jag får sjunga lite som jag vill, men tonerna vill ändå inte riktigt sätta sig, och det är inte helt lätt att följa musiken heller. Gaaah. Hoppas det går bra ändå, får ju öva lite med Emma innan konserten i alla fall..


22:34
Jobbet gick verkligen asfort idag, kändes som att jag knappt hann med det som skulle göras. Alltid positivt! Och det var inte ens några jobbiga fylledrägg på bussen hem, big like! Och tänk att jag till och med är pigg när jag kommer hem efter jobblördag, det är fanimig kors i taket. Fast det beror väl på att jag sov så mycket igår och inatt. Men ändå. Nu ska jag sno några chips från Tommy, och sen sova.. Eller ska jag spela lite Pandemonium först kanske? Klarade nästan bana tretton imorse..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0