Styrdokument

Söndagen den tjugonionde november 2009

08:29
Trodde jag skulle sova länge idag, men icke. Man har väl vant sig vid att gå upp halv sju..

Helt plötsligt blev jag stressad över tentan som vi hade för några veckor sen. Har fortfarande inte fått resultatet. Har hela tiden varit ganska säker på att jag klarat mig, men nu börjar jag tvivla. Jag vill inte göra omtenta!!! Får svar i veckan i alla fall..

Idag är det första advent, och det är ju alltid lite speciellt. Mysigt! Tyvärr har det ju inte kommit någon snö än, men nu är det i alla fall väldigt dimmigt ute, så det är ju lite mysigt i alla fall. Ska självklart tända adventsljusstaken till frukosten. Och så blir det julmarknad och adventsfika med Anna lite senare. Och självfallet ska alla stakar och stjärnor upp i fönstrena. Ikväll kommer det vara mysigt att titta ut genom fönstrena och se alla ljus som lyser i fönster runtomkring. Snart är det juuuuul!

När jag är uppe på stan sen ska jag prova en tröja på Gina som jag har suktat efter sen i torsdags. Det är en stor grå stickad tröja med ett par glittriga pumps på. Lite dyr, men den får bli en julklapp till mig själv. Har dock inte provat den, så vet inte om den sitter snyggt. Men jag känner på mig att den inte finns i stan, och jag orkar inte åka till Marieberg idag. I så fall får jag åka dit imorgon..

Nu blir det bad!


19:03
Mysdag med Anna idag! Gick på julmarknad både på slottet och i Wadköping. Hittade dock inget, men det är själva myset som är grejen ju. Blev ingen direkt adventsfika, men likväl en lunch på Hälls. Blev en liten runda på stan också. Hittade tyvärr inte tröjan, men det blev en rengöringskräm, ett läppglans och ett kit med "gammaldags" guldringar. Får åka till Marieberg imorgon och kolla efter tröjan. Den finns tyvärr inte på hemsidan heller.. Så himla jobbigt att ha en hang-up på nåt! Jag vet inte ens om tröjan sitter bra, men jag är besatt av den! Finns den kvar på M-berg, och om den sitter bra, då är det fanimig meningen att jag ska ha den. Den får bli årets julklapp till mig själv! Tyvärr försvinner det alldeles för mycket pengar.. Överlag alltså.

Har försökt få upp lite julbelysning här hemma, men det har gått sådär. Två stakar uppe i alla fall, men julstjärnorna krånglade, för korta sladdar och grejer. Så får väl köpa lite förlängningssladdar och sånt..

Nu ska jag laga mat, det blir fläskkotletter i vitlöksmarinad och klyftpotatis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0