Så som flammande lågor så länge vi är här

Måndagen den trettionde november 2009

06:49
Joråsåatte. Idag är det den sista november, första december imorgon, yay! Är uppe med tuppen, för jag ska åka till Hallsberg och ha adventsfirande med Allé. Har kompdag från KJ, så är med Alléskolan istället, hehe. Blir nog mysigt. Sen hade jag tänkt låna mammas bil och åka till Marieberg och kolla på tröjan som jag tjatat om. Lite lättare så än att tajma med bussar som går konstiga tider från Hallsberg. Yesyes.


12:16
Mys i kyrkan idag! Trodde att vi bara skulle vara där och sitta i bänken och sjunga, men mamma och jag skullev isst stå där framme och sjunga. Det var kul! Och så himla skönt att jag inte ens var nervös. Efteråt fick vi lite fika, och sen åkte jag och köpte tröjan. Den är så fiiin och skööööön! Stor och grå och stickad, med paljettryck i form av pumps, loves it! Kommer lätt bli vinterns myströja.

Vet inte vad jag ska ta mig för resten av dagen. Bara slappa förmodligen, och plocka lite här hemma. Jag som hade tänkt att det skulle bli lite reda på torpet när jag flyttade hemifrån, men icke. Det är fan stökigare än någonsin.. Dock är det roligare att städa i lägenheten än hemma på rummet, alltid något.


15:41
Shit, alltså.. Nog för att jag tänkte ta det lugnt och eventuellt sova lite idag, men nu har jag verkligen sovit bort hela dagen. Sov i fåtöljen i kanske en halvtimma. Sen skulle jag gå och väcka Tommy, som otroligt nog sov till halv tre (!), och lyckades somna där också. Vaknade nyss. Mörkt ute nu. Mys med alla ljusstakar! De ger ett speciellt sken. Hm, kom på att vi glömt den stora i köket.. Kanske kan vara bra att plocka fram den. Och så fick jag ljus av mamma imorse, så kan ju tända adventsljusstaken också. (:

Strax ska jag ta hand om disken. Jag har varit väldigt förskonad ifrån den på senare tid. Jag tycker liksom att det är ganska givet att Tommy tar hand om den, eftersom han är hemma hela dagarna. De dagar jag är i skolan eller jobbar har jag verkligen ingen lust eller ork att diska, så han får helt enkelt göra det. Men då och då tycker jag att det är helt okej att diska. Det är samma som med städning; det är helt okej, bara jag får göra det när jag själv vill. Och diska är lite msyigt på sitt sätt, för då kan jag lyssna på ljudbok. Håller på med Dan Browns nya, superspännande!

Måste ta fram köttfärs tills ikväll. Det vankas tacos. På en helt vanlig måndag, japp! Det är liksom ingen festmat längre, fast det är typ inget här hemma. Är vi sugna så är vi sugna liksom. Skitsamma vad det är för dag. Och den här helgen jobbar jag ju ändå, så då blir det ingen helgmat. Men ändå.


18:34
Har fått upp den sista staken och de sista julstjärnorna. Det är så fint här hemma nu! Julbelysning ger ett så fint sken, mysigt. Har gått runt med en mysig känsla hela eftermiddagen, sån där julkänsla man hade när man var liten. I love it! Imorgon är det första december, och då börjar nedräkningen. Fast egentligen är det nog inte själva julafton som är grejen, utan själva förarbetet och uppladdningen. Baka, pyssla, pynta, handla. Mys, mys, mys. Om det bara kan komma lite snö så ska jag nog gå runt med ett leende på läpparna hela december.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0