Oh, helga natt

Fredagen den tjugosjunde november 2009

07:25
Idag är det heldag på Conventum som gäller. Kvart i åtta till halv sex, det känns ju lagom stabilt.. Det ryktas om att det kommer bli en dryg dag, man skulle bukra upp med bäcker och korsord, så det har jag gjort. Och fika. Cola såklart. Vi får se vad dagen erbjuder helt enkelt. Vi ska i alla fall få frukost på Conventum nu direkt på morgonen, nice.


17:54
Har faktiskt gått riktigt fort på Conventum idag. Har till och med haft lite att göra, lite ansvar. Jag är varit ledansvarig, vilket innebär att jag ser till att mitt körled finns på plats och att de går in i rätt ordning och via rätt trappa. Det är faktiskt krångligare än det låter. Imorgon är det konsertdags, då blir det bara att sitta bakom scenen hela dagen. Det lär bli drygt.. Trodde det skulle vara så idag med, men tydligen inte. Skönt!

Ikväll är det såklart fredagsmys, men idag har jag lovat Tommy att skippa Idol, och istället kolla på Bruno. Det blir nog kul!

Nu är jag trött, så jag ska passa på att sova en stund, medan Tommy åker och handlar.


21:12
Slog in alla klappar till paketkalendern förut, fick göra det istället för att sova. Sånt måste ju göras när Tommy inte är hemma, men han är fanimig jämt hemma. Och då menar jag verkligen jämt. Den enda egentiden jag har är då jag vaknar före honom. Sjukt egentligen. Men jag behöver aldrig vara ensam i alla fall!

Kollat på Bruno. Shit, vilken sjuk film! Den är verkligen provocerande, men jag tycker att den provocerar på ett bra sätt. Jag tycker att den syftar till att få folk att tänka till, och trots att han spelar supergay och verkligen gör parodi på sjukt gayiga människor så känns det ändå som att han gör något för alla som är gay. Men det är egentligen inte det här som jag reagerar, utan det som är hemskt är att se alla gayfientliga amerikaner. Det är verkligen helt sjukt! Det finns verkligen gaykonverterare, typ gayterapi, jag blir mållös. Det värsta är ju att det är på riktigt alltihopa. I stort sett alla man ser i filmen är på riktigt, och de är inte medvetna om att Bruno är en "bluff". Jaa, herregud. Underhållande och tankvärd film!



The man of tonight

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0