Nobody

Torsdagen den femte november 2009

11:10
Wie, snön är kvar, och det snöar fortfarande! I'm happy! Fast det känns fortfarande som att det är tidigt, jag är liksom fortfarande inne i oktober. Sen kan man ju alltid hoppas på att det blir snö i december också, hade ju hellre sparat denna snö till jul. Men jag rår ju inte över vädret. Tyvärr.

Snart ska jag ta bussen (palla cykla i snöstorm) upp till stan och träffa Sofie, Camilla och Mahja. Det är de jag vet i alla fall. Vi ska köpa SkRiKa-biljetter och sen ta en fika. Myyyyys! Har inte träffat brudarna på lääääänge!

I eftermiddag får det bli tentaplugg. Och långpromenad, måste ju hålla på det är med att jag ska röra på mig varje dag. Snöpromenad, det gillar jag!


16:22
Supermys på stan! När vi köpt biljetter gick jag, Sofie och Camilla till Java och åt sallad. Sen satt vi kvar så länge att vi blev fikasugna också, så då blev det fika också, hehe. Trevligt värre! Nu har vi bokat in oss på middag och Idolkväll hos Camilla den tjugonde, naaaajs!
När vi skiljdes åt gick jag till Salong Amadeus (tror jag den hette) på Oscars C och toppade luggen. Mycket trevligt ställe, går nog dit nästa gång också! Fast jag tycker ju att hundra spänn är rätt mycket för att bara klippa luggen, men så kostar det typ överallt. Men men.
För att hinna få in min träning idag beslöt jag mig för att gå hem från stan, trots snöstorm och klackar. Det gick så bra så, det var jättemysigt! Jag älskar verkligen snön, hoppas det håller i sig!

Nu ska jag snart försöka plugga lite. Ska nog försöka skriva ner och besvara frågor, istället för bara anteckningar så att man får ner tankarna i ord och meningar. Det blir nog bra. Sen ska jag laga mat, min godaste fläskkarré med hasselbackspotatis. Så blir det tv; Mammas pojkar --> Lyxfällan.


21:32
Jag börjar bli lite stressad inför tentan. Vill bara ha den gjord! Vet inte om jag har pluggat tilläckligt, vet inte om jag kommer kunna svara. Fast jag svarade på många frågor idag, så jag hoppas det går bra. Mest är jag rädd att jag ska få blackout och inte kunna svara alls. Men men. Det går nog bra! Men upp svintidigt, bussen går tio i sju. Tar med mig frukost till tentan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0