No day but today

Måndagen den sextonde november 2009

08:00
Man blir ju allitd lika glad när man vaknar av sms-not! Fast nu var det bara tjugo minuter innan jag skulle upp, men ändå.

Hade tänkt cykla till uni idag, men vädret ser inte så fresh ut, så det blir bussen ändå. Lika bra. Cykeln ska stå i förrådet under vintermånaderna..

En lång föreläsning idag, tror det blir mycket skriva och det är alltid bra, man håller sig sysselsatt. Sen blir det allt till att börja läsa veckans litteratur. Tror inte det är så mycket den här gången dock.

Funderar på att ta svinsprutan. Känns inte särskilt lockande att a) åka till mässan och köa i evigheter, b) ta en äcklig spruta när jag knappt kan ta blodprov och c) eventuellt blir sjuk i några dagar av den. Fast man får väl tänka så att det är bättre att ta sprutan och slippa ligga däckad i två veckor, och så ska man ju inte vaccinera sig bara för sig själv, utan för att inte smitta andra som faktiskt kan dö av influensan. Det vill man ju inte ha på samvetet. Så, well, det blir nog spruta imorgon eller på onsdag. Huga..


13:09
Var faktiskt en bra föreläsning. Johan Öman är bra att lyssna på, han pratar med publiken som om det vore en kompis eller nåt. Han bara berättar, typ. Dessutom hade han lång paus och slutade en halvtimma tidigare, det gillas! Nu känns det också som att man inte behöver läsa särskilt noga, han sa väl i princip allt som behövdes sägas om olika teorier kring lärande. Goodie.

Ska mest ta det lugnt i eftermiddag. Hade tänkt ta en promenix, men vädret är inte så lockande. Tänker istället försöka mig på lite pilates hemma istället. Det borde gå bra, det är mest bara det där att man inte pushar sig själv lika hårt när man är hemma, det är ju skillnad om man är med andra människor. Men det går nog bra, jag ska sätta upp ett litet program för mig själv.


18:35
Alltså, ibland är det fan farligt att somna mitt på dagen. Tror jag somnade nån gång vid halv tre, och sen vaknade jag klockan fem. Snacka om att hela dagen försvann. Känner mig lite bakfull.. Men har i alla fall fått i mig lite tacos nu. Ska snart dra på mig lite träningskläder och köra pilates.

Imorgon hade jag tänkt åka till mässan och vaccinera mig, men man blir ju lite avskräckt när man hör om 700 meter kö och flera timmars väntetid. Och jag är ju inte särskilt sugen på spruta heller, men vafan. Lika bra att få det överstökat. Lär ju ångra mig om jag får flunsan liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0