It's all so dark and mysterious when the one you want doesn't want you too

Måndagen den andra november 2009

09:46
Vaknade tidigt av mig själv idag, precis som jag ville. Jag tror att det faktiskt stämmer att man kan ställa in kroppen på vilken tid man vill vakna, utan att behöva ställa väckarklockan. Sen kan det väl diffa på nån halvtimma hit eller dit, men ändå. Vaknade i alla fall vid halv åtta, och då bestämde jag mig snabbt för att snöra på mig joggingskorna och ta en tur runt Baronbackarna. Det var så himla skönt! Det var superlänge sedan det kändes så bra att springa. Kanske var det skönare att springa på asfalt än på ojämnt underlag i skogen? I vilket fall kändes det jättebra, och jag hade kunnat springa längre än de dryga två kilometrarna det blev. Jag tror det var så långt i alla fall.. Kändes ungefär lika långt som i spåret hemma och i Vena, och det verkar stämma i tid också. Detta blir i alla fall mitt nya spår! Vill jag springa lite längre kan jag springa över till Gamla Hjärsta och sen tillbaka över Vivallabron. Känns kanon.
När jag kom hem lagade jag mannagrynsgröt, och sen tog jag mig ett bad. Sen fixade jag dagens lunchlåda som ska tas med till skolan; en supergod sallad gjord på isbergssallad, körsbärstomat, röd paprika, fetaost och grillad kyckling. Mums!

Har en föreläsning i eftermiddag, men innan dess ska jag och Amran träffa vår seminarieledare. Då ska vi dels diskutera papret vi skrev tillsammans, och så även det enskilda papret som skrevs i samband med VFU:n. Ska vara där tjugo i tolv och föreläsningen börjar kvart över ett, så vi kör lunch på skolan. Jag känner mig dock lite fattig efter helgen, så därför tar jag med mig egen mat.

I eftermiddag måste jag läsa de kvarstående artiklarna som ska vara klara tills imorgon. Annars är det inte mycket inplanerat idag. Avklarade ju dagens träning imorse, så då behöver jag inte stressa med det. Hade egentligen tänkt simma, men nu hann jag ju springa istället, så det var ju lika bra.


12:48
Gick superbra på feedbacken! Inte för att jag direkt väntat mig ett IG, men nog trodde jag att jag skulle få lite kritik. Men det var bara några små skrivtekniska detaljer i referenserna, annars helt clean. I like! Sven-Erik var mycket nöjd, och han sa att det är kul att ha mig i gruppen. Det gillar man ju alltid att höra. (:

Fick äta själv i cafeterian förut, Amran hade gått på förmiddagens föreläsning, så hon skulle hem. Men det gjorde inget, jag är tillräckligt confident att klara av att sitta själv vid ett bord. Fast jag fick lite sällskap av några killar som inte hittade ett eget bord, men ändå. God sallad i alla fall!
Tänkte gå på promenad den återstående tiden innan föreläsningen, men det är så jäkla kallt, och min rygg cepar sig, så jag tog mig en tripp till biblioteket istället. Hittade en dator, så det var ju bra. (:

Tjing så länge!


19:58
Så himla värdelös föreläsning. Var om barnkonventionen. Det kunde ha varit mycket intressant, men det var det inte. Än en gång är jag överbevisad om att det inte är ämnet i sig som gör en lektion eller föreläsning rolig och intressant, utan vem det är som håller i den.

Har så himla ont i ryggen. Har det gamla vanliga, men nu har det även tillkommit smärta koncentrerad till en enda punkt i höfthöjd. Känns precis som för några år sen när jag inte kunde göra något aktivt på hela hösten. Jag kunde inte spela handboll eller fotboll, jag fick IG-varning i idrotten för att jag inte kunde vara med. Jag gick på massage varje månad och rättade till min snedvridna höft (som vi trodde var orsaken till smärtan), jag var till och med hos doktorn. Men inget hjälpte. Förrän jag en dag i november smörjde in det onda med Iprensalva. Nästa dag var det onda borta. Jag hade alltså bara haft en inflammerad muskel, och jag hade gått runt sådär i fyra månader. Sjukt ovärt! Får prova och se om det är samma nu..

Nu är det tv-kväll; Ullared --> Grannfejden. Ska göra lite snacks; chilinachos och guacamole. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0