I'm in love with a fairytale

Söndagen den första november

11:11
Alltså, shit, den här hösten flyger verkligen iväg. Hur kan det redan vara november?! Så sa jag om både oktober och september, men det är ju verkligen så. Vart tar dagarna vägen? Är det för att jag blivit äldre, det sägs ju att tiden går fortare med åren..? Fast jag tycker inte att det är något negativt, det roliga kommer ju snabbare då. Och förmodligen har jag kul på vägen, tiden går ju som bekant fort när man har roligt.

Hade det jättebra igår, åtminstine på förfesten. När vi väl kommit till Frimis blev jag supertrött, och det är nog bara att konstatera att krogen inte är något för mig. Jag tycker helt enkelt inte att det är kul. Nej, hemmafest ska det vara! Så förfesten var superkul, vi spelade spel, söp, och snackade om vartannat. Vi var ett lagom gäng på cirka tolv personer, däribland gamla klasskompisar från högstadiet. Superkul hade jag i alla fall! Men som sagt, Frimis var sådär, jag och Emelia drog vid tolv. Jag skulle åka buss hem, men sen kom jag på att bussarna gick som söndag, så det skulle inte komma nån mer buss. Så jag fick ta taxi hem, hundra jävla spänn för att åka från Järntorget till Baronbackarna, det är inte klokt. Men det är väl en billig peng om det räddar mig från att gå ensam hem en lördagsnatt.

Idag ska jag mest ta det lugnt. Familjen kommer och fikar i eftermiddag, mamma ska hämta bilen. Innan dess ska jag väl försöka hinna med att diska och plocka undan lite mer här hemma, och så handla, så vi har något att bjuda på. Dumt att bjuda på fika utan fikabröd liksom. Och så ska jag göra matlista för veckan, så jag vet vad jag ska handla. Housewife, I know. Måste även plugga.. Läsa texter tills på tisdag. Och så kanske man borde börja plugga till tentan, men det orkar jag inte.


15:11
Idag fick jag ett ryck och laddade ner en massa album, mest "partyplattor". Jag är ruskigt dålig på att lyssna på musik, lyssnar alltid bara på ljudböcker. Men jag har liksom musiken i huvudet.. Men nu ville jag i alla fall ha musik i mobilen, bra att ha när ljudboken tar slut. Har fixat bland annat Rihanna, Katy Perry och Lady Gaga, det är peppande musik för mig!

Snart kommer mammsen och pappsen på fika. Det blir coctail och vaniljglass. Mums!

Är fanimig bakfull idag, det brukar jag inte vara. Nu har det väl nästan gått över, men förut, wow. Jag botade det med bakfyllekäk; hemkörd pizza! NU har jag fan ätit pizza och kebab tre dagar i rad, innan dess hade jag knappt ätit det alls.. :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0