I hate how much I love you

Onsdagen den fjärde november 2009

21:37
Hur lycklig blev jag inte när det snöaed när jag vaknade imorse?! Helt plötsligt kändes det inte jobbigt att tentaplugga längre. Jag har gått runt med ett smygleende på läpparna hela dagen, jag tycker verkligen att det är helmysigt! Visst, jag är inget fan av slask, men det finns få saker som slår ett vackert snöfall, och speciellt på kvällen när det lyser från alla fönster. Fast ännu bättre blir det om några veckor när det kommer upp julbelysning, då kommer jag supermysa!

Var bara en kortis på Universitetet. Vi skulle träffas några stycken och plugga till tentan, men jag kände att jag inte fick ut nåt av det, så jag åkte därifrån efter typ en timma. Jag pluggar bättre själv. Gjorde ett depåstopp i stan innan jag åkte hem. Behövde köpa nytt cykellyse (igen) och ett större diskställ, vilket jag också köpte, men så råkade jag även köpa en spetstopp (eftersom min gamla är trasig) och ett par strumpbyxor på Gina Tricot. Hoppsan..

Försökte plugga i eftermiddags, men det gick sådär. Jag vet liksom inte riktigt vad jag ska plugga på. Jag känner mig liksom ganska säker på det mesta, så jag kanske helt enkelt inte behöver plugga? Försöker att i stort sett bara läsa alla mina anteckningar, och idag färgkodade jag dem så jag enkelt kan hitta de olika områdena. Men jag känner mig lugn inför tentan, jag tror jag kommer klara mig galant. Många saker är ganska logiska, och jag tror att det blir ganska allmänna frågor som man ska besvara ganska ytligt, blir nog inga detaljfrågor. Hoppas det går bra i alla fall. Jag kommer väl säkert bli asnervös när jag väl får tentan framför mig, men just nu är det lugnt i alla fall.

Cyklade till pilatesen i snömoddet. Mys! Fast det var i och för sig sådär att få snö i ögonen, men jag tänker inte klaga! Pilatesen var i alla fall skön, måste försöka få in den som rutin. Fast det hade varit bättre om den började halv sju istället, för har jag annat på eftermiddagen blir jag stressad. Men idag var det i alla fall jätteskönt, och efter det var det dags för damkör. Det är ett projekt i Hagakyrkan som min mammas kompis håller i. Vi har tre övningar och sen uppsjungning söndagen den femtonde november. Ganska roliga låtar, och det låter bra om oss också. Fick ett solo också, alltid kul! Fast inte heller här vet jag riktigt vad jag ska sjunga, men hör verkar det i alla fall som att jag i stort sett kan hitta på lite som jag vill. Det blir nog bra. Fick skjuts hem av mami, det snöade så himla mycket! Kändes säkrast att ha bilen i bagageutrymmet istället..

Nu är jag hemma i lägenheten alldeles själv. Tommy är borta, vet inte vart han tagit vägen. Skulle dock gissa på att han gått till Hannes och Carin och hämtat laddningssladden till PS3:t. Jag hoppas det i alla fall, så jag kan spela!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0