Go tell it on the mountains

Torsdagen den tjugosjätte november 2009

07:18
Det är verkligen kolsvart ute. Ser inte ens vad det är för väder utanför förnstret. Tänk om det kunde börja snöa..

Idag har jag halvdag på KJ. Vi har konsertgenomdrag hela förmiddagen. Ska bli kul att se även solister, teater och musikanter! Fast lär bli trångt i aulan, och tyvärr kommer man väl få stå hela förmiddagen = ingen höjdrare för ryggen. But I'll manage!

I eftermiddag ska jag åka till Marieberg med Sara. (: Det ska bli kul. Ska försöka köpa julklappar, lika bra att få det överstökat.


14:26
Hela första akten av dagens genrep satt jag med ståpäls och tårar i ögonen. Det var så vackert! Vokens, släng dig i väggen! Nej, men det är helt stört vad bra Karl Johans årskurs 7-9 är, puss på dem! Tyvärr gjorde inte så många solister bra ifrån sig idag, men jag hoppas att det berodde på nerver eller att det inte hördes så bra. Imorgon är det rep på Conventum hela dagen!

Var nyss på Mikaelskolans fritidsgård och köpte bussbiljetter till Ullared. Tyvärr är de inte till mig, utan till Hannes och Carin. Kostar bara 50 kronor. Hade också velat åka med, men har skola då, så det känns inte värt. Och så var jag ju där för bara en månad sen. Vi ska istället åka till Stockholm vid luciahelgen, myyyys! Jag vill egentligen mest åka dit för att det är så mysigt i december, men det är klart att jag kommer shoppa lite också. Men mest av allt vill jag bara gå runt och kolla på julskyltningen och ta en fika i Gamla stan. Mysfaktor höööög!


19:59
Fyfan, jag vill inte kolla mitt saldo på kontot nu! Geez, vad jag handlat idag.. Fast nu är alla julklappar klara, skönt! Helt okej nöjd med mina julklappsköp. Blidde ett grått leopardlinne från Pieces till mig själv också. Leopard är mitt nya randiga.. Men aah, jätteskönt att ha julklapparna klara. Och så har jag köpt några nya juklappar till presentkalendern, några som är lite bättre än några jag köpte igår, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0