Get this started

Fredagen den trettonde november 2009

17:13
Fått massage idag, det var välbehövligt. Shit, vad det gör ont att få massage när man har något problem, aaaaaaj. Det är fanimig tortyr. Men jag tar det hellre ordentligt än att behöva göra om flera gånger. Hoppas det blir lite bättre i ryggen nu i alla fall, känns som att det blir bättre när jag kommer igång med pilatesen och simningen, eftersom det stärker upp ryggen. Det dumma är ju bara att jag ska ut på praktik snart igen, och då hinns slash orkas det inte med så mycket träning. Men men. Bara två veckor!

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen göra mig lite iordning. Inte för att man behöver vara särskilt snygg när man ska tjocka framför Idol i hushållet Wikström - Nurmi, men tvättat hår kan man i alla fall ha. Och någorlunda rena kläder. Och kanske lite granna smink i alla fall. Yes.

Imorgon ska jag ta städ- och slappdag. Ska ta mig upp på stan och köpa något mer i födelsedagspresent till mamma, utifall att den "stora" grejen behöver bytas eller lämnas tillbaka. Jag är på shoppinghumör, så kanske blir det a little something something till mig själv också. Fast jag har egentligen inte råd.. Fast egentligen har jag det. Whatever. Kanske köper lite julklappar också, så har man det gjort.


00:03
Bra Idol-kväll! Bra låtar, sånginsatserna var det väl lite sisådär med på sina håll, men ändå! Kvällens stjärnor var Tove med I wish I was a punkrocker och så Calle och Mariette i duetten Someone new! Bra att Eddie åkte ut, det var dags nu.

När jag cyklade hem hade det börjat snöa, så himla mysigt! Jag blir verkligen bara så mysig hela jag när det snöar sådär gulligt. Hoppas det blir massa snö i december, jag vill ha en vit jul!

Sitter och lyssnar på soundtracket till Rent. Det är bra! Började kolla på filmen förra veckan, men dte har inte blivit av att jag kollat klart. Kanske blir imorgon? Såg dock musikalen för många år sen, men kommer typ inte ihåg något, men jag tror att Linus Wahlgren var med i alla fall. Och en som var med i Idol första året, har glömt vad han heter, spelade Angel! Åh, nääm nu blev jag sugen på att kolla på Rent, kanske ska ta det på en gång?



Skådisarna/sångarna i Rent sjunger Seasons of love.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0