En dröm för oss som längtar

Lördagen den tjugoförsta november 2009

12:01
Åh, herregud, vad jag måste ha sovit djupt inatt. Vaknade för tio minuter sen, och hade inte ens vaknat av sms, fast signalen är ashög. Sheisse. Fast väääldigt skönt.

Har lite skavsår från igår, men kommer nog kunna gå idag i alla fall. Fick ont i armen igårkväll, och trodde då att det var sprutan som spelade mig ett spratt, men idag känns det snarare som träningsvärk. Tror nog att jag har sträckt en muskel lite, måste vara från när jag bar tunga kassar igår. Fan, vad klent.

Idag är det superfint väder, äntligen. Kan inte bli annat än en bra dag. Passar på att vädra ut lägenheten lite, är ju inte särskilt kallt ute idag ens. Och det var det verkligen inte igår heller, jag kunde gå utan jacka på stan, och så var det asskönt ute på Frimis. Banne mig varmare än på studenten, men då var det ju typ bara sju grader. Sjukt.

Nä, nu ska jag nog lägga mig i badet, och sen är det bara att sätta igång och göra sig iordning inför SkRiKa-konserten. (:


18:30
Konserten var självklart bra, vad kan man annars förvänta sig av svenska kammarorkestern, sjuttiomannakör, solister och sköna konferencierer? Fast vi var såklart bättre förra året! ;) Kändes ledsamt att det inte var vi som stod på scen iår. Sadface. Lite segt program dock, men helt okej. Synd att kören var med så lite, det är ju lite de som är grejen. Bäst var Viva la vida, Deliver us och Whiskey Lullaby. Och så var kören grym när de körde Hallelujah, den "kristna" versionen, inte Jeff Buckley. Och Be mine! Lätt. Synd bara att många låtar blev väldigt sluddriga, man hörde inte vad de sjöng. Men överlag var allt jättebra! Men varför lät man Karro ha så många låtar när det var samma människor som hade solo hela tiden? Då kunde man väl gett lite mer till Riset så att det hade varit fler olika solister? Fast det var i och för sig samma människor som sjöng på Risbergska också, men inte lika extremt som Karro. Tre låtar var liksom. Och vi som slogs om solon förra året..

Nu blir det lördagsmys med fläskkotletter och hasselbackspotatis och sen ostbågar och Robinson!


21:36
Det verkar bli en väldigt bra säsong Robinson i år. Kul idé det här med att ha ett tjejlag och ett killag. Kan nog bli mycket intriger, åtminstone i tjejlägret. Kul också att det är tre från Örebrotrakten! Har väl i och för sig ingen kolla på vilka de är, förutom tjejen, Sussie. Vet att den ena killen heter Jimmy, men har glömt hur han ser ut, och den tredje vet jag varken vad han heter eller hur han ser ut. Det löser sig! Gillar också att Paolo Roberto är programledare, han är cool.

Ska snart kolla på Gossip Girl, men först ska jag ladda upp lite bilder från igår.




Kvällens outfit (sämst bild!):
- Leggings (H&M)
- Spetskjol (Gina Tricot)
- Korsettopp med spetsärm (Haléns)
- Rosetthårspänne (Lindex)
- Svarta pumps (H&M)


Fina brudar väntar på tåget! Sofie, Mahja, Camilla



Snygga brudar! Camilla, Mahja


Förfest hos Camilla! (: Sofie, Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0