Bringing sexy back

Torsdagen den tolfte november 2009

12:42
Hade tänkt cykla till universitetet idag, men pallade inte när jag såg att det var snöigt ute. Kan vara halt. Och kallt. I vilket fall som helst var det fruktansvärt segt på seminariet, fast det är det väl alltid när jag är stressad och bara vill iväg. Men det hjälpte verkligen inte att jag missade bussen hem med några sekunder. Men men, nu är jag hemma i alla fall. Väntar på lunch, sen är det bara att dra vidare till jobbet. Men ska i alla fall inte ha seminarium förrän om en vecka, vilken lyx. Visserligen har vi föreläsning på måndag, men tills dess behöver man ju inte ha läst något. Och så är jag ju ledig i helgen, så det blir långhelg! Fy vad gött.


22:07
Idag gick det väldigt fort på jobbet, och det är ju alltid skönt. Så borde det vara jämt. Men nu är det långhelg, och det är så grymt uppskattat och välbehövligt nu! Wie, wie. Har visserligen lite grejer jag ska göra, men det är saker jag själv valt, och de är dessutom roliga, så det går ju bra. Blir massage på jobbet och sen filmkväll hos Anna & Johannes imorgon, lördag slapp/städdag och på söndag ska damkören sjunga i Hagakyrkan. Dessutom firar jag och Tommy tre år tillsammans, så vi ska gå på bio. (: Myshelg!

Nu ska jag rosta några jävlar, och kolla på Mammas Pojkar. Vad gjorde man innan man kunde kolla på tv gratis på nätet?


23:13
Haha, idag skrattade jag verkligen rakt ut åt Mammas pojkar. Det är så himla roligt! Det är så himla sjukt att Naima blir så jäkla upprörd över att Bobby dejtar Jane, och när hon fick ett MMS där Bobby kysste Jane på kinden tog det hus i helvete. Pinsam som hon är åkte hon till deras dejt och i stort sett skällde ut Bobby. Bobbys svar på tal på att hans mamma blev så upprörd över kyssen på kinden är obetalbar; "Varför blir du så upprörd över en kyss på ansiktet? Jag kysser alla på ansiktet! Vi albaner hälsar ju för fan på det viset!" Ja, guuuud vad jag har garvat. Egentligen är det ju bara sjukt, men I love it.



Jane är ett hett diskussionsämne mellan Bobby och Naima..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0