We're the only ones in our song

Tisdagen den sextonde juni 2009

10:35
Det fräser i min näsa. Har precis tagit nässpray. Hatar att ta nässpray, det gör så ont.

När jag vaknade imorse kändes det som att någon kört över  mig med tåget. Inte skönt! Inte frisk än, med andra ord. Men jag är glad ändå, för solen skiner!


11:52
Ett säkert tecken på att det är sol ute är ljudet av gräsklippare. Det slår aldrig fel! Till och med min bror är ute och klipper (dock med tvång).


17:03
Den här dagen har gått väldigt fort faktiskt, och det är alltid positivt när man bara ligger hemma. Fast det är faktiskt en himla skillnad på att vara hemma själv, typ när man går i skolan. Nu är ju ändå Marcus hemma. Inte för att vi har sådär jättemycket glädje åt varandra, men man kan i alla fall prata med en annan människa på dagarna. Och igår spelade vi faktiskt kort. Idag kom dock Viktoria och Nova förbi och fikade lite, finfint. Nova ska åka hem till Skövde ikväll, så jag tyckte att de kunde komma förbi och gosa lite. Mysan! Den hunden har dock en släng av damp. Har aldrig varit med om någon så energisk, envis, galen liten hund! Fast hon är söt, så det är svårt att bli arg på henne. Men jag förstår att det är jobbigt att ta hand om henne i flera veckor, man är typ slut efter en promenad. Men söt är hon!

Är i stort sett färdigpackad nu. Eftersom jag inte åker förrän på lördag, och de andra åker redan imorgon så kan jag ju inte packa med allt redan nu. Så det blir till att packa väskan ordentligt på lördag istället. Fast det blir nog inte så mycket. Typ necessär och böcker. Men ändå.


20:10
Geeeeez, har suttit i flera minuter och försökt få ordning på DVD-brännaren. Först gick det visst bara att bränna knappt en film, jättekonstigt, men nu har jag löst problemet, och nu kan jag bränna minst fyra! Gött! Alltid kul att ha en massa bra film med sig på bilresan, det blir ju långa timmar. Bland annat blir det Parlamentet, Kvarteret Skatan, Madagascar 2 samt High School Musical 3.


21:36
Majgaaaaad, vilken tid det tar att ladda ner/bränna film. Känns som jag har suttit här hela kvällen. Vilket jag, vid närmare eftertanke, nog har gjort också..


21:37
Bara för att jag har tråkigt..

Fullständigt namn: Malin Elisabeth Svensson
Född: 16 juli 1989, snart 20 år!
Bor: i Vintrosa, tillsammans med mamma, pappa och lillebror, 15
Civilstånd: förlovad med Tommy Nylén, snart 21
Gör: jobbar som personlig assistent

Hårfärg:
blond
Ögonfärg: grönbruna
Längd: ca 167 cm
Vikt: säger jag inte!
Skostorlek: oftast 40

Detta har jag på mig just nu:
grå mysbyxor, vit t-shirt
Detta har jag helst på mig till vardags: vita keds, ljusa jeansleggings, svart linne, randig stortröja, ett snyggt halsband
Detta har jag helst på mig när jag går ut: höga klackar, tubklänning, kavaj
Om jag bara fick ha ett plagg på mig resten av livet skulle det vara: klänning, för det är bekvämt och täcker det nödvändigaste!

Om jag fick bli vad jag ville skulle det vara:
sångerska/skådespelerska, för jag älskar att sjunga, och jag älskar att agera!
Tre ställen jag skulle vilja resa till: New York, Thailand, Grekland
Om jag fick byta liv med någon för en dag skulle jag välja: Carolina Gynning. Hon verkar ha ett spännande liv, och så skulle jag vilja se om hon är så som jag föreställt mig henne!

Såhär ser en typisk vardag ut för mig:
om jag jobbar eftermiddag går jag upp senast klockan elva, duschar och gör mig iordning, samt käkar frukost. Sen sitter jag vid datorn en stund. Så fixar jag dagens matlåda. Oftast börjar jag cirka 16:00, så kanske hinner jag med att gå ut på en promenad, eller göra annat som behövs här hemma. Åker till jobbet en hakvtimma innan jag börjar, jobbar, åker hem. Sitter vid datorn en stund, däckar sen vid elva-tiden.
Såhär ser en typisk utekväll ut för mig: fördrinkar på något billigt ställe, typ MM-baren. Dricker Bacardi. Vart vi tar vägen sen beror på sällskapet; är vi över 20 tar vi Frimis eftersom jag gillar att man kan vara ute. Annars blir det nog Satin.

Detta önskar jag mig mest av allt just nu:
att både Tommy och jag kommer in på våra utbildningar, och att vi får en bra lägenhet!
Om tio år ser mitt liv ut såhär: jag jobbar inom skolvården, har flyttat ut på landet, är gift med Tommy, samt har minst ett barn.
Dessa namn har jag valt ut för mina framtida barn: Kevin och Julia.
Det jag ångrar mest i livet hittills är: att jag inte vågat ta vissa chanser i livet.

Favorit..
..tv-serie:
Desperate Housewives.
..artist: Lucie Silvas, Delta Goodrem
..shoppingstad: London, Stockholm
..affär: H&M, Gina Tricot
..bok: Harry Potter-böckerna
..film: Män som hatar kvinnor
..drink: Caipirinha
..dryck: Coca Cola
..mat: klyftpotatis, kött

Dessa länder har jag befunnit mig i: Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Kroatien, Slovenien, Österrike, Luxemburg, Belgien, England, USA, Portugal


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0