Värsta grymma tjejen

Söndagen den fjortonde juni 2009

11:24
Jag är verkligen så himla trött hela tiden. Förstår inte varför det är så. Men är väl egentligen ingen idé att söka för det, de kommer ändå bara ge mig järntabletter. Kanske borde köpa mig en egen burk först, och prova, och söka om det inte blir bättre? Självmedicinering is the shit!

Jobba idag igen. Vi ska åka till Marieberg, så den här dagen går nog rätt fort. Vilket bara är bra..
   Ska jobba imorgon också, men då måste jag åka buss igen. :/ Så himla jobbigt, det kostar så jäkla mycket nu! Fast det är väl förhoppningsvis sista gången.. På tisdag jobbar jag också, men då kan jag förhoppningsvis åka med mamma.


22:26
Flickan är sjuuuuuk! Så typiskt.. Fast det var ett bra tag sen nu, tror inte jag varit sjuk sen vårkonserten. Det är en lång tids friskhet med mina mått mätt. Nu är det dock en begynnande bihålsinflammation. Som tur var så hade jag dubbeltid idag, så det har gått bra på jobbet ändå. Vi var ju på Marieberg halva tiden, och det är ju inte så ansträngande. Men känner att det blir värre och värre hela tiden, så tror inte det blir något jobb imorgon. Som tur är kan Sara börja lite tidigare.

Nu blir det snart sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0