Se hur vinden plockar alla rödgula löv

Torsdagen den fjärde juni 2009

10:22
Skönt att äntligen få sova ut ordentligt! Hade dock en fluga som envisades med att sätta sig på min näsa. Hatar när de gör så!

Idag fortsätts det med en massa fix inför imorgon. Fattar fortfarande inte att det är studenten imorgon. Herregud.. Jaja.

Ikväll är det möte + jobb.


12:15
Har tvättat mammas bil. Typ fyra gånger. Den blir aldrig ren! Jag blir tokig. Jag är nog världens sämsta biltvättare. Kanske är därför det finns biltvättar.. Är väl bäst att jag går ut och tittar till det lilla äcklet en gång till, innan föräldrarna kommer hem och skäller.


13:07
Jag har verkligen ingen lust att städa mer. Jag vill bara lägga mig i soffan och sova. Vila ut inför ikväll. Och inför imorgon! Jag lär ju lägga mig dierkt när jag kommer hem ikväll. Klockan sex ska jag vara i Adolfsberg på champagnefrukost. Har börjat förlika mig med tanken på att det kommer vara dåligt väder imorgon. Vi kommer väl vara glada ändå, antar jag. Men jag kommer frysa! Tack och lov att jag i alla fall kan ha kavajen till klänningen. Men leggings, no way!


13:36
Jag får nog underkänt på mitt rum. Jag är så himla dålig på att städa! Den genen finns inte i mig. Kanske borde putsa mitt glasbord, men det kommer ju att se lika jävligt ut igen så fort jag tar på mig linserna eller när jag sminkar mig. Och allvarligt talat är det aldrig någon som går in på mitt rum. Och i så fall får de väl ta det!

Nu är det inte långt kvar tills jag får åka iväg till jobbet. Borde nog sätta igång och göra lite nytta här hemma, annars blir inte mamma och pappa glada..


14:03
Blääää, jag har långtråkigt. Hatar att städa! Kanske skulle ta mig en ny titt på bilen. Inte för att jag vet vad jag ska göra åt det om det är smuts kvar, men ändå. Storspö, eller minispö?


14:31
Känner mig lite stressad. Vet inte varför. Måste snart börja göra mig iordning för jobbet. Tack och lov att man har något att ta sig för såhär dagen innan! Inte för att jag egentligen längtar särskilt mycket. Det blir säkert kul och så, men ändå. Mest vill jag nog bara ha det överstökat. Vill nog allra mest ha lördag, när jag vaknar upp och det är över. Inga människor, inga krav. Bara få vara. Få titta lite på presenterna man fått. Äta lite rester från gårdagen. Kolla kameran, alla bilder från igår.
   Jag är faktiskt  inte ett dugg peppad på Frimis imorgon. Speciellt inte om det regnar. Vore toppen om det var fint väder, men jag gissar att det imorgon kommer vara regnigt, kallt och trångt. Kommer säkert inte in på biljetten heller, får säkert köa i flera timmar. Brukar visst vara så på studenten. Så himla dåligt! Fast samtidigt måste jag försöka njuta av morgondagen, vad den än innebär!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0