But now, instead

Söndagen den sjunde juni 2009

12:17
Har haft en väldigt irriterande fluga på mitt rum inatt. Han har växlat mellan att sitta på min näsa och på min överläpp. Vaknar varje gång! Åh, vad jag hatar honom! Fast det är ett tecken på sommar..

Idag ska man tydligen rösta. Har verkligen ingen koll över huvud taget, men läste lite i NA och har fått tips och råd från min mor, så jag tror jag har bestämt mig i alla fall. Ska väl knalla iväg till vallokalen om en stund.

Ikväll blir det fikamys hemma hos Anna som fyller 19 år idag, grattisgrattis! Det blir nog väldigt mysigt. Har köpt present och allt. Har alltid lite ångest när jag ger paket till folk, vore så jobbigt om de hatade presenten. Menmen.

Åh, vad jag tycker om min dator! Den är så bra. Och har visst en internetsladd i köket som jag kan använda, så jag behöver inte lägga datorn i flyttlådan tills vidare. Yeah!


15:51
Jag är hungrig! Har en riktig hungerdag. Skulle vilja moffa chips med dipp, men lite självdisciplin har jag väl. Lite. Får moffa marängsuisse hos Anna sen, yeah!

Har spelat Monopol med Marcus. Jag vann på en halvtimma. Yeah, I'm good!

Varit och röstat. Blev sossarna, gillar att de vill ha lika lön för lika arbete. Bland annat.

Nu är jag sådär trött igen. Det kanske är så att jag bara kan vara vaken i fem timmar, sen måste jag sova igen. Jobbigt i så fall. Borde kolla upp varför jag är så trött hela tiden. Don't like it.


22:05
Haft mys hos Anna. Var bara hon, jag, Johannes och Linnea, litet och intimt. Vi kollade på bilder från förr, herregud så man såg ut.

Var en sväng till mormor med bilder från studenten också. Hon blev så glad så. Hon hade ju typ haft panik för att hon inte hunnit ta emot mig nör jag sprang ut, hon var så stressad. Men det gjorde inte mig nånting, visste inte ens att hon skulle dit så.

Är trött tjej nu. Och hungrig. Har jag varit hela dagen. Var sjukt sugen på chips förut, men hann inte till affären. Gjorde popcorn hemma, men det stillade inte suget. Men nu är jag istället sugen på toast. Fy vad gott! Men vi har inget bröd hemma, och jag ska väl ändå gå och lägga mig nu så.

Imorgon blir det jobb, fast inte förrän klockan fyra. Ska dock in till stan lite tidigare och fika med min bror, samt fixa linser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0