Be my guest

Tisdagen den nionde juni 2009

10:45
Morr'n, morr'n! Återigen har flugan från helvetet besökt mig, och jag tror tamejtusan att han hade en buddy inatt! Åhhhh, jag ska jaga honom med min nya rosa flugsmälla! Fast han är ju faktiskt inte elak, han fattar bara inte när man ska sluta..

Idag blir det Marieberg med Anna, mys! Ska bli spännande att se vad jag får hem i påsar idag.. Förmodligen inte mycket eftersom man aldrig hittar nåt när man letar. Men ändå!


16:46
Åh, vilken toppendag jag haft med min Annababe idag! Massa shopping blev det, och bra sådan! Och så lunchade vi på The Coffee, gamla vanliga ciabattan, yum. Träffade först Britten, och sen kom mamma förbi med några elever också. Då passade vi på att gå till Telia och fixa porteringen från Comviq. Det gick sådär, massa krångel, men nu har jag Telia i alla fall! Men vi måste tillbaka om en vecka och fixa så att numret står på mig, plus att vi ska fixa nytt abbonnemang. Yeahyeah.
Dagens shopping blev i alla fall;

Lagerhaus
- Kärleksthé
- Luftrenare med jordgubbsdoft
- Mugg med öra i form av en vigslering
- Salladsbestick
- Diskhandskar

Zarcillo
- Berlockarmband

Ur&Penn
- Halsband med hänge i form av trehjuling med en pärla på flaket
- Stelt armband i form av en orm

Gina Tricot
- Qulitad röd väska

Har så himla ont i fötterna, fick lite skavsår av remsandalerna, blir ju lätt så när det blir lite varmt om fötterna. Men de är så snygga! Men nu är jag ju hemma, och då är det lugna puckar.

Jag har kommit på att jag verkligen inte har den minsta lust att flytta till Eskilstuna. Det är endast utbildningen i sig som lockar. Jag funderar helt seriöst på att börja plugga i Örebro istället. Visserligen finns inte inriktningen språkutveckling här, men jag kan säkert läsa till någon slags fristående kurs. Svensklärare kan jag ju ändå bli här. Det beror väl egentligen på hur Tommy känner, om han kan tänka sig att pendla. I värsta fall kanske vi får köra distansförhållande, men det tror jag faktiskt funkar. Vore så skönt att vara kvar här där alla andra är, vara nära familjen, och så är jag garanterad jobb också. Men vi får se helt enkelt, ska ta mig ett snack med alla inblandade ikväll.



20:37
Åh, så skööööönt! Nu verkar det som att jag till 99% kommer att vara kvar i Örebro ändå. Tommy tyckte inte det var några problem. Alltså, det känns så himla bra. Och nu är semestern kirrad också! Nu ska jag leta lägenheeeeeeet!


22:03
Seg kväll. Varit ute på prommis med mami, papi och farbror. Sen dess har jag väl mest suttit här vid datorn och lallat. Nu kollar jag på Fråga Olle! (:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0