If he falls in love tonight

080902 Tisdag

11:24
Jag kände att jag gjorde rätt i att vara hemma idag. Natten var inget vidare.
Marcus väckte mig imorse. Han ville ha hjälp med att sätta på sig strumporna. Sådant kan man visst inte göra själv när man har brutit armen, hehe.

Trodde jag skulle få en VeckoRevyn idag, men icke. Istället låg det ett brev från vårdcentralen i brevlådan. Ska tydligen in på lungkontroll apropå min ansträngsningsastma. Gud, jag som inte ens känt av astman sen jag slutade på fotbollen. Kanske någon enstaka gång när det varit extra jobbigt på idrotten. Men ändå.


14:15
Ätit mumsmat idag igen. Potatis i ugn med grillolja och vitlök. Yummy.
Det är något som gör att jag känner att jag måste äta hela tiden när jag är hemma. Eller hela tiden när jag sitter still. Jag vet inte varför, men det bara är så. Man kan väl säga att det är en form av ätstörning jag har. Inte så kul.


15:51
Man blir så lat av att ligga hemma en hel dag. Har tillbringat eftermiddagen i soffan framför kanal5. Lite Ellen, lite Desperate Housewives, lite Christine. Mer lär det bli..


17:37
I sense plommonplockning.


19:30
Mitt huvud känns svullet och ihoppressat på samma gång. Makes no sense.. Men skola blir det imorgon i alla fall, om jag inte blir värre, of course. Ska nog inviga nya mormorsblusen.


20:30
Kvällen har gått sjukt segt. Det får bli tidig nattning ikväll, så man är ordentligt utvilad tills imorgon.
Morgondagens outfit kommer bli; röda jeans (Cubus), svart linne (Gina Tricot), gråblommig blus (unknown), svarta pumps (Skopunkten). Det blir nice. Jag kommer se ut som en skolfröken, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0