Allt vi känner för varann

080912 Fredag

08:23
Jag är färdig och klar att åka till skolan. Får väl ta och åka in snart.. Fast då blir jag tidig. Men ändå. Ska på första körlektionen för trean. Det lär gå bra. Sen drar vi till Hallsberg. Jag kom på en lösning med bensinpengarna; Icakortet. Bara att ta ut lite cash. Jag är typ sämst på att tanka, jag fattar aldrig hur man gör, men det får väl gp. Förhoppningsvis behöver jag inte ens tanka. Men i alla fall.

I eftermiddag blir det en massa pack och städ. Har knappt tänkt på packning, men sånt är kul. Lär bli en del klädprovning. Ska verkligen försöka att bara ta med mig lite kläder, det går liksom inte åt så mycket på en vecka, men man tar ju alltid med för mycket. Blir väl typ en snyggklänning, en strandklänning, ett par shorts och någon t-shirt. Och typ ett par strandskor och ett par snyggskor. Och bikini. Wei wei, imorgon åker vi!


15:41
Mys på Hallsberg. Vi åt lunch med en lärare och fick träffa lite elever och några lärare. De är underbara. Ser fram emot vårt samarbete.

Åkte till Marieberg och hämtade ut mitt recept på penicillin. No alcohol for me this vacation..
Sen åkte jag till farmor och tog in deras post.

Har sovit i säkert två timmar, så himla skönt. Men nu känner jag att jag måste sätta igång och greja. Har ju inte ens börjat packa än..


17:06
Har inte kommit nånvart än heller. Föutom att jag har målat tånaglarna framför Top Model.. Ska försöka få in lite ljudböcker på telefonen, och så ska jag handla och hämta ut mina nya Uggs. (:


18:25
Jag är färdigpackad! Fast jag får nog packa om lite, har faktiskt packat ner rätt mycket grejer. Kommer inte behöva allt.. Men jag vill ju kunna ha lite valmöjligheter. Fast å andra sidan kanske jag inte får plats med några grejer från semestern, och det är ju lite synd. Men vafan. Jag får göra en liten urrensing.

Hämtade ut mina nya Uggs förut. Eller ja, det är ju inga riktiga Uggs, men samma stil. 209 kronor från Ellos, I like. De är supersköna, kommer gå i dem jämt i vinter. Nu väntar jag bara på mina stövletter med kilklack, de kommer strax efter att jag kommit hem.

I affären hittade jag också ett nytt nummer av SOLO, jippi!

Nu blir det mat.


20:31
Nu är min packning komplett, tror jag i alla fall. Det känns så. Har i alla fall det allra nödvändigaste med mig. Tog faktiskt bort en klänning, ett skärp, ett linne och en ansiktsrengöring. Blev åtminstone lite mer plats. Hade tänkt att få plats med lite pocketböcker, det är lite av en tradition att handla tre pocket på PocketShop. I like, I like.

Ska göra iordning i köket nu, och sen kolla på film med bror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0