We'll stay forever this way

080816 Lördag

09:34
Jag vaknade tidigt idag, hade ingen lust att somna om. Det är så förbaskat trångt i min lilla säng. Fast mysigt. Tommy har haft nåt ryck inatt och dragit mig i håret, vem vet vad han har drömt? Haha..

Jobba idag. Sista helgen för denna sommar. Från och med nästa helg ska jag bara jobba varannan helg. Wohooo! Det blir fett mindre pengar, men det får jag väl ta. Jag ska ändå söka nytt jobb i höst. Hoppas det blir bra..

Fucking hell, så hungrig jag blev nu då. Mwah! Men kan ju inte äta frulle nu, då har jag ju hungrat ihjäl till eftermiddagen..



17:15
Så himla soft på jobbet idag. Var lite rush fram till tre, men jag stod i disken så mig spelade det ingen roll. sen försvann allt folk så då fick jag och Viktoria åka hem, fastän jag började sent. Hihi. Det satt inte helt fel, fast det hade inte gjort nåt att stanna heller.
Vi passade på att åka till Sötvaruhuset och fira att vi fick sluta tidigt. Och som den snälla syster jag är köpte jag med godis till lillebror också.

Jag känner mig inte infektionsfri än, så nån jogging blir det ej, men jag ska njuta av det fina vädret och gå en promenad. Det var längesen. Skööönt.

Ikväll blir det god mat, godis och förmodligen "the Spiderwick Chronicles". Mys.


19:12
Jag har syndat. Jag har badat TVÅ gånger idag, plus att jag duschade innan jag åkte till jobbet. Vadan denna renlighetshysteri? Nja.. Jag tycker bara det är så förbaskat skönt att bada!


22:08
Spiderwick var bra. Himla oväntat slut, men skoj. Jag gillar såna filmer, med en massa skojiga och läskiga odjur, i liksom en gammal men otroligt fin miljö. Som typ Narnia och sådär.

Nu ska jag bara göra det sista med datorn, a.k.a läsa alla bloggar, sen ska jag städa iordning lite. Sen sooovaaa.

Bloggar du bör läsa;
- Ebba von Sydow (veckorevyn.com)
- Josefin Crawford (veckorevyn.com)
- Hannah Arnhög (veckorevyn.com)
- Sofi Fahrman (aftonbladet.se)
- Elin Kling (kanal5.se)
- Karin Nordin (solomag.se)
- Carolina Gynning (blogspot.com)
- Charlotta Flinkenberg (chic.se)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0