Thinking of times that's passed

080830 Lördag

10:35
Godmorgon! Sovit väldigt bra inatt, skönt skönt. Till och med Tommy har vaknat nu, lille vännen. Ska gå och ge honom en godmorgonkram och en godmorgonpuss. Eller flera.. Sen blir det Noramarken för hela slanten!


19:36
Gäsp, har precis vaknat efter en liten powernap. Det var väldigt skönt, nu kommer jag orka med kvällen.

Det var mysigt med marknad, men det var som vanligt mest en massa crap. Köpte i alla fall två läppstift till mig själv, och Marcus ska få ett gammalt nummer av Kalle Ankapocket. Och så blev det klassikern med sura remmar. Tommy köpte ett jättefint bältesspänne i form av figuren i Tim Burtons "Nightmare before Christmas". Vi fick en knäpp och gjorde av en massa pengar på lotterier. Vi fick nog ihop en sju olika gosedjur, skitfula allihopa. Inga storvinster direkt. Men som Tommy sa; "vi har tur i kärlek istället. Fast det kanske inte är tur, snarare skicklighet". Det var rart sagt.

Nu på kvällen ska vi i alla fall tjocka lite mer och kolla på "Lilla Jönssonligan och cornflakescupen" och "the Stranger".

Skulle egentligen åka till gammelmormor imorgon, men eftersom Marcus är ganska handikappad och har ont av armen, och pappa jobbar, så får vi ställa in det. Synd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0