They twinkle above us, they twinkle below

080806 Onsdag

10:31
Känns lite lyx att vara ledig två dagar i rad, samtidigt känner jag starkt motstånd mot att jobba imorgon. I alla fall om det är mycket att göra. Jag vill inte. Ge mig ett nytt jobb, eller nåt..

Idag ska vi öva i kyrkan i Askersund. Det ska bli mysigt. Alltid speciellt att sjunga i kyrkan. På fredag är det dags för bröllopet. Jag hoppas att det går bra och att gästerna och framför allt brudparet tycker att det blir fint.

Nu ska jag ge mig ut till brevlådan och se efter om jag fått en VeckoRevyn, sen lägga mig i badet, och så småningom göra mig iordning lite. Hihi.


12:23
Jag kom på att jag hade köpt ett badset när jag och Tommy var i Ullared. Det var verkligen vad jag behövde en dag som denna; lite mjukt skum och en lotion som doftade ljuvligt av vanilj och shea. Myyyyys.


18:50
Gick jättebra att öva idag. Kyrkan var jättefin och hade sån där bra akustik som bara kyrkor har. Påminde väldigt mycket om Vintrosa kyrka, jag kände mig hemma.
Efteråt åkte vi hem till Lena och Ove, brudparet. Fick lite schema för kvällen, vi ska servera också. Som tack i förskott fick vi varsin vinflaska. Jag tycker i och för sig inte om vin, men det var ju en fin present ändå. Jag kan ju alltid sälja den, hehe.
Sen åkte vi vidare till Åsbro där Johan bor. Vi ska hämta honom innan bröllopet, så vi tyckte att det vore bra om vi vet var han bor. Mysigt ställe.
Och så fortsatte färden mot Marieberg. Jag var sjukt hungrig så vi åt på jobbet. Kändes lite weird att sitta där som kund.. Hämtade mina kläder också, de behöver tvättas. Usch.
Avslutade med att storhandla på Willys. Mamma och pappa ska ha kräftskiva i helgen, så det var en massa grejer som behövdes.

Nu är jag i alla fall hemma. Vi ska snart äta lite mat och sen ska jag ge mig ut och springa. Blir nog bara ett varv idag eftersom jag förmodligen har en infektion i kroppen.. Men ändå. Det är skönt.


21:40
Blir inget springande idag. Hinner inte. Vi har satt upp partytältet som de ska ha på kräftskivan. Själva uppsättningen gick bra, men vi insåg ganska snabbt att 23 personer inte får plats där. Efter mycket om och men kom vi fram till att vi förmodligen får plats om vi lånar Connys bord och stolar från pappas jobb.

Kom på att jag glömde en rolig sak som hände när vi var i kyrkan. Du vet, man får ju inte svära i kyrkan. Helt plötsligt börjar Johans mobil tjuta. Och han har inte vilken signal som helst. Nej, den börjat låta "du ditt satans helvetes jävla sviiiiiin". Det var så sjukt kul, så himla typiskt att sånt händer. Och att det var just den signalen, haha.
Btw kände jag mig även väldigt utittad när vi var på Willys. Det tillhör väl kanske inte vardagen att folk går runt i högklackat..


22:08
Jag försökte plugga matte förut. jag fick ju IG på nationella så jag får en extrachans nu fredagen innan skolstarten. jag vill verkligen inte. Jag får panikångest bara av att titta på sidorna, som om tusen kunder kom till jobbet samtidigt. Jag kommer inte palla att plugga till provet. Men faktum är, att jag nog kommer skita i det. Jag tror jag kommer ta bort matte b helt och hållet. Jag har bestämt mig för att läsa lärarprogrammet, och då behöver jag inte matte b. Finns det då något bra skäl att läsa den kursen? Att ha ångest över det? Nej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0