Så som jag vill va

080811 Måndag

10:05
Inatt vaknade jag och mådde så grymt illa, och hade dessutom frossa. Jag trodde helt klart att jag fått magsjuka, fy tusan. Men jag klarade mig faktiskt från att spy, och jag mådde bra igen när jag vaknde imorse.

Vicko vill få snålskjuts in till jobbet så jag offrar mig och åker in en timma tidigare. Var faktiskt sugen på att gå runt på Marieberg och kika. Som om jag inet fått nog av det under året.. Hoho. Har i alla fall inga pengar, så någon shopping lär det väl inte bli. Men man kan ju faktiskt prova grejer som man köper sen när pengarna kommer. Jag är ute efter beiga chinos, och några fler t-shirtar. Och fortfarande THE bag.

Ska prata med Hanni idag, om att jag vill gå ner i tid på jobbet. Det blir nog inte så kul, men jag måste ju.


21:39
Väldigt lugnt på jobbet idag, passade mig perfekt. Och stod i disken, så jag var mer än nöjd. Hoppas resten av veckan fortsätter likadant.

Gick runt på Marieberg innan jag började. Jag tyckte utbudet var dåligt. Men en sjal på rean blidde det i alla fall, en batikfärgad för 30 spänn på Cubus. Och såklart en Aftonbladet + Sofis mode.

Sista veckan av sommarlovet. Min sista sommarlovsvecka ever. Typ. Sjukt. Och jag ska jobba hela veckan. I strot sett. Än så länge står det; mån, tis, ons, fre, lör, sön. Siiiiiick. Never att jag jobbar sex dagar. Blir förmodligen ledigt tors och fre i alla fall. Tur det. Och nu är det bestämt att jag jobbar varannan helg från och med nästa helg. Gött.

Var ute på promenad med Anna när jag kom hem. Vi har inte träffats sen mitt kalas och det var flera veckor sedan. Fyfan vad jag har varit upptagen. Blä. Men det var mys, trots att det blev så kort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0