Pannkakor med sylt på

080821 Torsdag

13:26
Åh, vi hade så kul igår! Jag och Tommy bowlade med Hannes och hans nya tjej Carin. Första gången jag träffade Carin, men det var supertrevligt. Lite extra trevligt eftersom jag klådde alla på bowlingen, hehe.. Gick och käkade på Palette efteråt. Jag gillar fan inte pizzan där.. Får prova nåt annat nästa gång. Sen var det i strot sett dags att åka hem. Sjukt lyckad kväll i alla fall, det får vi göra om! Snart ska vi ju till Liseberg tillsammans..

Idag var det riktigt hårt att gå upp. Jag var tröttis. Det blev inte direkt bättre av spöregnet. Hate. Men det var i alla fall uppehåll när vi gick till bussen.

Första s-blockslektionen för i år. Eller för trean.. Inte blev det mjukstart som vanligt, men vi fick i alla fall kolla på film. En kinesisk film om en gatuartist eller vad man ska säga.. Handlade mycket om barnarov och barnhandel i Kina också. Och speciellt om flickors ovärdighet. Men den var faktiskt bra, och riktigt känslosam.

Hade ingen spec-tid idag, så jag slutade kvart i tolv. Fett värt! Annars har de ju sabbat mina softa dagar. Fast det är fortfarande helt okej. Men hade helt glömt bort kören, så nu måste jag ju till skolan varje fredag ändå. Men ändå, soft.

Gjorde mat när jag kom hem. Det blev vitlöksbaguett och en liten sallad gjord på tomat, röd paprika och fetaost. Hur gott som helst. Bästa på länge.

I eftermiddag ska jag in till stan och fika på Fröken Brogrens med Anna och Rebecca. Det ska bli väldans mys.


15:02
Eftermiddagen har gått segt. Blääää. Nu tänker jag åka in till stan. Blir lite tidig, men det får vara så. Får väl gå runt på stan en stund, så att säga..


18:17
Jag stör mig på att jag inte kan hitta några ringar! Antingen är de jätteblaffiga och blingbling eller så är de bara tråkiga.. Mina fyra som jag köpte ihop på H&M var perfekt i design, men är i dålig kvalité och färgar av sig. Men tills jag hittar ett vettigt alternativ får jag väl använda dessa. Utbudet på stan är heller inte särskilt stort..

Mys med fika i alla fall. Vi tog Fröken Brogrens. Det bidde stor chokladboll och hallonsoda, klassiker. Innan vi drog dit var vi inne på skoaffärn bredvid McDonald's som jag inte minns namnet på för tillfället. De hade världens snyggaste högklackade på rean. I love! Jag svär, finns de kvar när jag fått nya pengar slår jag till. Sjuuuukt snygga. Kan verkligen tänka mig att trippa runt i dem på Mallis..


20:25
Nu har familjen bestämt sig för att gå på bio imorgon. Efter mycket velande blev det premiären av Arn, fastän platserna inte direkt är de bästa. Vi ska sitta på tredje raden i stora salongen, men den som får sitta längst ut har i alla fall fyra platser ut till kanten, så jag tror det är okej platser ändå. Jag hade skitplats på förra filmne, men jag såg ju ändå. Man ska inte klaga..

Av någon anledning ska jag bara jobba på söndag. Undrar hur det kommer sig. Hoppas bara att Hanni kom ihåg att jag skulle vara ledig sista helgen i augusti. För vi sa att jag skulle börja jobba varannan helg från och med denna helg. Annars blir jag lack. Fast det är väl i och för sig bara att säga till annars. Jag vet ju vad vi kommit överens om.. Måste också lämna in ledighetsansökan..


20:28
Jag var inte alls ett fan av att läsa bloggar förut, men nu är jag banne mig besatt. Fan, vad coola tjejer det finns därute! Just nu läser jag i och för sig bara "kända" människors bloggar, inga random peoples. Tidningsfolk mest. I like it. Orkar inte skriva länkar, men de är ändå lätta att söka på.
Nu är jag uppe i;
- Ebba von Sydow, chefredaktör för veckorevyn.com   (veckorevyn.com)
- Josefin Crawford, känd från bl.a. "Vakna med the Voice"   (veckorevyn.com)
- Hannah Arnhög, sex- och relationsrådgivare på VeckoRevyn   (veckorevyn.com)
- Louise Bratt, chefsredaktör för VeckoRevyn   (veckorevyn.com)
- Karin Nordin, chefsredaktör för SOLO   (solomag.se)
- Charlotta Flinkenberg, chefsredakör för nystartade tidningen CHIC, förr chefredaktör på VeckoRevyn   (chic.se)
- Sofi Fahrman, Sofis Mode   (aftonbladet.se)
- Elin Kling, fixar med mode på SOLO, samt är känd från sitt egna program "Style by Kling" på kanal5   (kanal5.se)
- Linn Gustafsson, stylist för Sofis Mode   (linngustafsson.se)
- Cecilia B Jonson, moderedaktör för Expressen   (expressen.se)
- Carolina Gynning, känd från bland annat "Förkväll" och "Idol" på TV4   (blogspot.com)
- Malin Wollin, fotbollsfru   (aftonbladet.se)
- Katrin Schulman, kanske mest känd som fru till Alex Schulman   (finest.se)
- Linda Skugge, rappkäftig krönikör   (amelia.se)


20:52
Okej, nu kan jag lägga till Anine Bing på listan också... Modell, finest.se


20:54
Yeah, så värt att börja 10:30 imorrn, slutar typ 12:00. Hehehehe..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0