Malin Elisabeth

080807 Torsdag

09:38
Att vakna och se att det regnar är detsamma som att inse att det kommer vara helvetiskt på jobbet. Vilket betyder att jag kommer att må dåligt. Fan. Men sjukanmäler sig gör man bara inte. Men idag måste jag se till att jag får vara i disken eller lobbyn, annars kommer detta inte att funka.


21:34
Åh, det var så skönt på jobbet idag. Vi trodde att det skulle bli invasion efetrsom det regnade, men det var faktiskt inte alls sådär jättemycket folk. Visst hade vi att göra, men ingenting i jämförelse med i måndags, eller när det nu var sådär mycket folk. Trodde att det skulle bli speciellt jobbigt också eftersom vi var en man kort. Men Jacob hjälpte mig på Nellys när det kom kunder, och Abod fyllde upp hela tiden, så det gick jättebra. Efter min andra rast fick jag stå i disken också, det var skönt. Dagen gick överhuvudtaget väldigt fort, alltid ett plus.

Imorgon är det bröllopsdags. Känns lite konstigt. Man har planerat det sen i april, men hela tiden tänkt att "det är ju så låååångt kvaaar". Men nu är det imorgon, och faktum är att jag inte lärt mig hela texten till en av låtarna. Ooops. Får öva nu ikväll. Men skönt att vi ska ha papprena där framme också, men det ser ju helt mongo ut om man kollar. men ändå skönt, som sagt. Och man får väl improvisera om man glömmer ett ord, hehe.
Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Eller, jag vet att jag ska ha på mig min vallmoklänning från Gina Tricot, men jag hatr inte bestämt mig för vilka skor. Funderar på att ha ett skärp i midjan, kanske bli snyggt? Ett svart i lack? Jo, kanske. Men skor vet jag inte. Och har inte heller bestämt mig för vad jag ska ha på mig när jag serverar. Svart på underkroppen och vitt på överkroppen. Hmm.. Blir nog antingen svarta höga kjolen och vit t-shirt, eller svarta chinos och vit t-shirt. Man behöver ju inte vara värsta uppklädd. Bara man är beskväm så. Jag får prova lite outfits innan jag går och lägger mig. Det blir säkert bra. Det som oroar mig mest är att jag ska bli nervös och göra bort mig. Det vill jag inte. Men jag tror det kommer gå bra. Jag tror inte jag kommer bli jättenervös, bara lite sådär pirrigt förväntansfull. Och jag har ju tur, det är mamma som får ta första tonen. Men i och för sig är hon ännu mer nervös än jag. Men men. Vi klarar detta. Det ska bli jättekul!

Grattis till förlovningen, Sara och Pontus! (:


Kommentarer
Postat av: Mamma Jessica [Vardag, design, tävlingar, mkt mer]

God Morgon!;)

Har du en hårddisk till skänkes/salu? Jag är i desperat behov av en!

2008-08-07 @ 09:46:40
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack så mycket!!

2008-08-11 @ 17:04:53
URL: http://sarispop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0